懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

嘔得好辛苦, 救命呀!

依家只有11wk, 已嘔到九彩, 食mug嘔mug, 有時食完即刻要入廁所嘔, 出去食飯的話, 一定要帶定個膠袋, 試過食完行出酒樓15min就嘔, 真係好辛苦。 :tongue: :tongue: :tongue:

複式洋房

Re: 嘔得好辛苦, 救命呀!

我回覆你但放錯了位,請你去topic - 孕婦嘔吐神奇療效看啦! :wink:

別墅

我嘔足5個月呀!!又暈..街都去唔到!!好辛苦~~

侯爵府

2024年龍年勳章

[size=medium]我開頭都係咁 你都好有15mins 我呢頭食 轉頭唔夠5 mins嘔番晒出黎[size=medium]起身食野 盡量選擇d麵包 餅乾等 不要飲大量嘅水 因為咁樣又會嘔[size=medium]希望你快d唔嘔la 我到差不多16weeks先停ar :-( :-(

禁止訪問

醒目開學勳章

子爵府

princesski 寫道:
我嘔足5個月呀!!又暈..街都去唔到!!好辛苦~~

me too.......... :-( :-(
喉龍仲扯住咁.....勁辛苦

大宅

我都嘔到6個月, 平均每日嘔5-8次, 你可以試下飲薑茶

希望你可以盡快冇事

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

JJ2005 寫道:
我都嘔到6個月, 平均每日嘔5-8次, 你可以試下飲薑茶

希望你可以盡快冇事

仲有薑飯

琥珀宮

我有個朋友嘔到生:-(
佢返工要帶定d膠袋
最陰公佢要坐輕鐵
坐坐下要落車嘔

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lemon water (no sugar) 止嘔

首頁

尾頁

跳至