嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

帶BB去游水

複式洋房

Re: 帶BB去游水

suilangmui 寫道:
請問17個月大BB適唔適合帶佢去沙灘游水? 如果帶佢去, 要注意d乜o野? 淺水灣又適唔適合BB去??

我囡囡一歲就帶佢去游水,不過我地在泳池游,認為會安全d.

別墅

1歲游水當然沒有問題啦! 不過好似去泳池安全D喎.
去沙灘就玩沙好D.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

同意

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

我都諗住女女1歲左右帶佢去泳池玩水, 但點解決小便問題? 佢仲要用紙尿片o架喎...
女兒出生日期: 2004年7月25日 :lol
一個login名, 兩夫婦用...不要見怪... :P

等待驗證會員

rianema,
有游泳片嘛...
huggies出左d 泳片, 玩具反斗城/ mothercare都有得賣, 好似 $25/3條.

大宅

有游水用的片片.

首頁

尾頁

跳至