嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個仔d牙唔知點解越變越黑-急

我個仔15個月多,有8隻牙,但近掛d牙開始有黑色一點點,而且開始隻隻都有,用紗巾洗又洗唔到,有冇媽媽幫到我呀!謝

複式洋房

Re: 我個仔d牙唔知點解越變越黑-急

我個仔都有呀!!
我怀壞疑係乳瓶齒,即係睡覺時喝奶但又不擦牙便覺覺豬,所以現在都俾啲水再瞓。
謙謙豬係2003年10月25日出世架,希望同各位小朋友認識,多多指教 :-D

公爵府

畀面勳章

你會唔會用蒸溜水開奶俾bb飲, 因為蒸溜水冇磺物質,我有個朋友個囝成排牙都好似俾蟲蛀,隻隻牙都好似牙簽咁幼,仲有黑邊 ?-(

大宅

我聽人講食抗生素會令牙齒變黑,你個仔有冇唔舒服食葯食過呀?

[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至