自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

有冇人知生仔秘方 ??????/

因家姊生左3個都係女, 姊夫話一定要追"仔". !!!!!!! 好彩我老公無所謂, 唔係我一定"痴"左~~~~~~~

別墅

Re: 有冇人知生仔秘方 ??????/

講真,有都賣左俾李嘉誠啦。

:-( :-( :-( :-(

大宅

你家姐有無因此而好大壓力??
如果有, 可以去明愛家庭服務
學習"Billing's ovalation method 比林斯生育調節法"
社工會教人看黏液而知道排卵期, 再而在生仔機會較高的日子do do,
但由於不想太鼓吹男女歧視concept
要當事人有好大壓力, 社工才會教人怎生男生女,
因為此方法是著重避孕及觀察婦女生殖健康

此服務要收費的, 亦需與丈夫一同出席,
因為生仔唔係剩係女人的事

等待驗證會員

Oh............yeah, I also want to have a baby boy la...........

公爵府

twingirls

Next time, you have twins boy la~~~

男爵府

Subject: FW: 生男生女圖
係咪真係咁準先,咁要追仔及追女之朋友仔就千祈吾好錯過啦。
中國在七百年前的皇家墓地裡發現了這幅生男生女圖。這幅圖現在保存在北京科學院。
它已被成千上萬的人所證實。據說其準確達99%

click here for details

For me, 都幾準!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

newdad 寫道:
講真,有都賣左俾李嘉誠啦。

:-( :-( :-( :-(

大宅

我都係好準.

My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

男爵府

我唔準喎, o個度話我係生女, 但係我生左個囝喎!!

男爵府

育兒性格勳章

莫非你就係果1%?

我唔識計呀.... 唔知個表o岩唔o岩~

DongDongBB 寫道:

複式洋房

一樣唔準喎,話我生女, 但係我生囝喎!

:-P :wink:

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有冇人可以教我點用?我唔明呀!
:wave: :wave: :wave:

男爵府

pregnancy calendar
canau

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

唔準! 話我生女, 但係我生囝!

男爵府

我都係唔準,出來係囝。

大宅

唔好信,我三個都唔準
第一個係仔,個表話生女
第二個係女,個表話生仔
第三個係仔,個表話生女

或者可能o的格既色調轉左黎填!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

me too. 幅圖話我生仔, 但我生左個女.

別墅

生男生女圖我準喎, o個度話我係生囝, 我生左個囝喎!!

公爵府

牛年勳章

我第一個準 ~~囡~~
但第二個唔準~~係囝~~

大宅

懷孕月份 (Month of Conception) is talking about "lunar month" or not??? ?-(

Anyone knows?

Thank you.

首頁

尾頁

跳至