心聲留言

跳至

別墅

奶奶,你又煽我!!!!

話說亞仔比佢揍响埋佢度住,一個星期先weekend可見,家吓都1歲.帶咗亞仔返屋企住咗3日.夜晚返到奶奶度佢喊住要我抱.奶奶就好jealous.

我抱咗亞仔好耐佢都唔捨得我走.我都好hurt架.

奶奶就諗埋d屎橋呃我走.話老公話停車塲夠鐘趕住走,佢已經响留下等緊我.好啦我嗱嗱聲放低喊到9彩嘅亞仔,而出到廳之制,見我老公重响度.

嘩!我個心入面興過火屎呀, but 我忍住.
落到停車場,我問老公,佢有無同奶奶講過佢响停車場等我?
He say NO!!!佢同佢老母話走咋!!

就咁又比佢煽咗!
好想妖佢!比條八婆奸計又得程添!!!
勁興呀?!
做乜要呃我走啫.見吓個仔耐d都得掛

:-( :-( :-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 奶奶,你又煽我!!!!

洋房

有能力得話盡量接反來屋企一齊住啦, 比d老人家湊真係好唔掂!!
最開心就係同埋我個囝囝一齊去街街 & 錫錫佢個面珠登, 我個囝囝係我嘅寶貝呀 :-D

子爵府

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

老人家永遠都是這樣,別生氣!
I LOVE YOU BABY !

跳至
熱門主題