產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

大家會唔會照4d 呢??

大家會唔會照4d 呢??

應該幾多週照呢??

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 大家會唔會照4d 呢??

如果你好想睇吓bb個樣, mic去照。姑娘話28-30wks照會清楚d, 我上星期(30wks)照咗, 好開心見到bb, 好似daddy, daddy仲開心, 發覺有個似自己的人仔, 跟住個星期不停more我個肚 and 同bb講嘢。

男爵府

我已經book左今個星期5去照啦,期待中

複式洋房

請問去邊度照 邊度會平d??

何家有個何 Tim Tim [img align=left]http://tw.msnusers.com/m305pvf29b8p6g6sjs4mti8sm7/%E6%96%87%E4%BB%B6/%E7%9B%B8%E7%89%87%2Ffelix3.gif[/img][img align=right]http://tw.msnusers.com/m305pvf29b8p6g6sjs4mti8sm7/%E6%96%87%E4%BB%B6/%E7%9B%B8%E7%89%87%2Ffelix%5Ffloor.jpg[/img]

大宅

我今個星期六都會去曾祥風醫生度照 4d ^o^

別墅

peaceaa1122:

你去邊間照呀?幾錢呀?包d咩呀?

klau213:

我都考慮會book曾祥風照4d ,你照完可吾可以比d comments 我呀?

thank you!

Angelbaby

芹樂園[img align=left]

大宅

ok! 冇問題!

大宅

klau213 寫道:

klau213, 請問你是否睇開 Dr. Tsang的?因為我不是睇開佢,但又想照4D,如果我否睇佢,淨去佢到照4D,又好似好怪咁
]

侯爵府

2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

no ar~~無幾怪呀!! 佢響bk咁出名,我唸佢都收唔小電話問4d...亦都預到好多case 係only 上去照4d. 我都無睇開佢但我都book 左7月尾去照4d.

poohpoohle 寫道:
klau213, 請問你是否睇開 Dr. Tsang的?因為我不是睇開佢,但又想照4D,如果我否睇佢,淨去佢到照4D,又好似好怪咁

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Angelbaby,
我本來都book咗曾祥風照4d, 聽聞佢都好welcome只係去照4d, 照好耐, 有相有DVD, 。 但未照之前走去余若星到做產檢, 因我想找他接生, 果次第一次見佢, 佢都有幫BB照2d & 3/4d, store落隻DVD到做record, 雖然大部份都係2D, 但4d都有幾個shot, 冇相, 都見到BB所以唔洗再去曾e生到照。我仲用手機在電腦到影番d相出黎, 好開心。$620checking+$60disc

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

March 寫道:
no ar~~無幾怪呀!! 佢響bk咁出名,我唸佢都收唔小電話問4d...亦都預到好多case 係only 上去照4d. 我都無睇開佢但我都book 左7月尾去照4d.

[quote]
poohpoohle 寫道:
[/quote]
March, 聽你咁講,我解開了我的難題了,thanks!!
]

大宅

我唔係睇開曾醫生ga. 不過o係bk 度講親4d 都聽到佢同龔羽一個大名, 所以只有二選一lor.

我個friend 最近o係龔醫生度照過4d, 佢話只係姑娘而唔係醫生同佢照, 而且淨係照個頭, 如要照埋身就要加錢. 而我又聽講曾醫生會親自照而且好細心, 所以我就book o左佢lark.

poohpoohlee 寫道:
[quote]
klau213 寫道:

klau213, 請問你是否睇開 Dr. Tsang的?因為我不是睇開佢,但又想照4D,如果我否睇佢,淨去佢到照4D,又好似好怪咁 [/quote]

大宅

klau213, thank you for your information. 你會否找曾醫生接生?
]

大宅

我打算找董曉方醫生幫我開刀. 應該會係半身麻醉.

大宅

I still cannot make up the decision yet.
klau213 寫道:
我打算找董曉方醫生幫我開刀. 應該會係半身麻醉.
]

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

照4d要幾銀呀?
]

侯爵府

我好唔開心呀, 而家33wks, 照唔到4d lu.
我都好想睇吓bb個樣先.

複式洋房

點解33週照吾到呀
咁幾時先可以去照呢?
吾知有冇人知道去邊個醫生照4d係最平呢?我都想去照下bb個樣呀
何家有個何 Tim Tim [img align=left]http://tw.msnusers.com/m305pvf29b8p6g6sjs4mti8sm7/%E6%96%87%E4%BB%B6/%E7%9B%B8%E7%89%87%2Ffelix3.gif[/img][img align=right]http://tw.msnusers.com/m305pvf29b8p6g6sjs4mti8sm7/%E6%96%87%E4%BB%B6/%E7%9B%B8%E7%89%87%2Ffelix%5Ffloor.jpg[/img]

大宅

我上個星期六照o左4d la! $750包2張4R相, 幾張印有大大小小3d images o既A4 printouts, 1份ultrasound report, 一隻錄o左整個ultrasound 過程o既dvd.

曾醫生會像一般產檢一樣先問一些基本問題, 然後會先以2d ultrasound 睇o下bb 個位可唔可以照4d (因此有些bb會遮o左自己塊面仔), 聽bb 心跳同埋量度bb 的頭圍, 肚圍,

首頁

尾頁

跳至