嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾時bb展?

?-(

大宅

Re: 幾時bb展?

HI 蘋果

8月6-8,會議展覽中心,入場費$20

大宅

會議展覽中心新翼hall2,6/8~8/8
到時我會在雀巢個位做推廣
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

別墅

really? 點解咁好野有份做推廣

大宅

hi bowra,

是真的,好多媽咪會的通訊已提及。如果你仲未買奶樽或烚奶樽煲的話,到時買會有優惠。去年我就在 nuk的尊櫃買奶樽(買2送1),非常抵! 另外,你可以在臨近展覽前留意吓報章,多數會有減$5的入場優惠卷送出。

別墅

Any other things are sold except the Milk bottle ?

大宅

各大奶粉商、尿片商均設有專櫃,至於有幾多優惠就唔記得,你亦可即場登記做會員(奶粉商),通常都有份小禮物送比你。還有其他嬰兒用品商、幼稚園、Disney美語世界、小部份的玩具商、保險公司、安裝家居閉路電視商等等。

別墅

請問大家知唔知到時COMBI車仔及high chair及 BABY0/3床仔及床上用品有沒有counter呢?有幾折呢?因我不知須否在Wing on or Jusco Sale時才買!!

首頁

尾頁

跳至