跳至
[2005年] BB 剪髮?

首頁

尾頁

複式洋房

BB 剪髮?

where do you bring your bb for hair cut ah?
"Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught them." --Jonas Salk.

男爵府

Re: BB 剪髮?

ccming34

我前一個星期日已經幫孖B剪左頭髮, 用電剪自己剪, 孖B可能驚, 所以勁 :-( :-( , 又 "旭" 來"旭去. 剪得唔係好齊.
如你想自己剪, 用剪髮剪會好D.

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

禁止訪問

大宅

tazmanic,

"光左草地" is normal, baby starts at around 4 months old, the hair at the back becomes very short. Don't worry, later on, they will grow again.

tazmanic 寫道:
請教下你地...
我老公係阿b2個月大左右幫佢用電剪剪頭髮, 佢都係唔likely. 左郁, 右"young" 咁. anyway, 都剪左陸軍裝。但係剪左都2個月啦, 阿b後尾枕有"執"頭髮唔長, 以家個look前面睇"no problem" 後面睇...有個"光左草地".... :-( 大家有冇經驗呀????

男爵府

tazmanic
妳仔後面睇...有個"光左草地"....
我仔後面睇...有個"光圈"....

阿媽話大大下會生番架
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

男爵府

ccming34
我同老公+工人用電剪自己剪, 之後用剪髮剪修下dd 添囉

鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

複式洋房

Looks like I need to buy a 電剪 lah. But My hubby & 99 said little caleb's hair is very nice. 唔啥得剪 wor.
"Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught them." --Jonas Salk.

男爵府

aj-caleb 寫道:
tazmanic

阿媽話大大下會生番架

我大細孖個頭後面都係有 "v" 既 "光圈"
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

大宅

我個仔後面都有個 "u" 既 "光圈" 係咪男仔都有架 ?-( ?-(

Mrswong1998 寫道:
[quote]
aj-caleb 寫道:
tazmanic

阿媽話大大下會生番架

我大細孖個頭後面都係有 "v" 既 "光圈" [/quote]

禁止訪問

別墅

我bb佢岩岩滿月就叫我老公用交剪同bb剪頭髮,因為佢係做le行又唔洗錢 而家都剪左幾次喇,而且bb每次剪親都好定,但就好鍾意俾人剪右邊囉

首頁

尾頁

跳至