自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地有無幫親纖體公司纖體成功??

我自己就唔係好肥, 就算結婚生埋仔後, 現時都係104LBS,
但有D位一定會出現的問題, 自己想做運動去減, 但唔知做邊種運動, 好似手臂D拜拜肉, 腋下的位置最難收, 同埋肚腩, 但見到有D纖體公司有些4,888.00樓下, 想下自己要減的地方應好易就得, 成日心思思想去試, 你地有無D成功例子, 幫邊間纖體公司靠得住?? 真真正正用左幾錢同埋時間?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 你地有無幫親纖體公司纖體成功??

該用戶已被刪除

洋房

單看磅數不行~最重身型線條
做運動吧!有做運動磅數就算高過你
看起來未必會肥過你
結實拜拜肉啞鈴最有效
纖體公司不停泵你錢
明星代言人怎會平宜
不外乎節食服葯
而且副作用多
效果不持久!!
~~三思

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 你地有無幫親纖體公司體成功??

我上司曾經試過搵呢纖體公司,用左幾萬蚊,初初都收到效﹗但要成日食瘦叉飯走汁,食野要食得好清!因為佢體質問題唔可以食藥及做運動!單靠做機節食,所以唔可以持之以恒!後尾仲肥過唔減之前!減肥都係離不開節食及做運動!都係循正途好!

大宅

hello! 依華!

我自覺就無線條, 我都知做運動可以收身, 但我想做些針對性的, 例如你說拜拜肉做啞鈴, 但動作應點做? 舉起? 伸展? 做幾耐? 因動作唔正確就會拜拜肉變左肌肉就好難收的, 就好似抱得仔仔多, 手臂都變得又大又實咁樣!!
肚腩除左做sit up外, 還有什麼動作可以把鬆的肚皮結實翻? 你可唔可以教下我!

洋房

rubytsang 寫道:
hello! 依華!

我自覺就無線條, 我都知做運動可以收身, 但我想做些針對性的, 例如你說拜拜肉做啞鈴, 但動作應點做? 舉起? 伸展? 做幾耐? 因動作唔正確就會拜拜肉變左肌肉就好難收的, 就好似抱得仔仔多, 手臂都變得又大又實咁樣!!
肚腩除左做sit up外, 還有什麼動作可以把鬆的肚皮結實翻? 你可唔可以教下我!

rubytsang,
你好!以我知游泳是最佳方法
姪女因節食過度攪壞身體
醫了一段漫長日子還未康復
自行節食要跟營養師指示
醫生和心理學家解釋
運動收身原理~磅數不是最重要
正確做法要請教專業人仕
康體署有辦器械健體訓練班
教你正確知識tel:28532566
$75有12堂

伯爵府

好媽媽勳章

我上年在米c洛減左45磅
不過...今年由過年開始食得好勁..
同埋又懶做運動
又肥左十多磅了

不過我覺得呢45磅也減得也算抵
成個過程...11個月才用左1萬元
本來佢地話我呢個價係減66磅架
不過我真係懶做運動...做唔到佢地target 哈哈

首頁

尾頁

跳至