單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我同bb爸爸冇註冊,將來分開佢有冇權同我爭撫養權??

?-(

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 我同bb爸爸冇註冊,將來分開佢有冇權同我爭撫養權??

冇權同妳爭撫養權架~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 我同bb爸爸冇註冊,將來分開佢有冇權同我爭撫養權??

同意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

make sure :-( :-(

民房

出世紙有名可能得喎!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

hellobetty 寫道:
出世紙有名可能得喎!

係唔得....未註冊就冇權爭撫養權~~ :-P

大宅

未註冊就冇權爭撫養權,出世紙有爸爸名喎???係唔得 make sure :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

冇權爭撫養權~
但有權見bb,如有比$$$你的話!

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

甘我都想問下,如果無註冊但出世紙有爸爸名,分開之後可唔可以同佢追BB既贍養費呢?如果佢唔比可唔可以去告佢?

首頁

尾頁

跳至