興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買部數碼相機 , 有冇介紹 ? 約$3500以下

想買部數碼相機 , 有冇介紹 ? 約$3500以下

洋房

Re: 想買部數碼相機 , 有冇介紹 ? 約$3500以下

Canon Ixus 700
Casio EX-750
Olympus mju 500
Panasonic FX8
Sony W7

呢幾部都唔錯, 價錢應該差唔多3500, 但要check下價...
有冇特別要求?
女兒出生日期: 2004年7月25日 :lol
一個login名, 兩夫婦用...不要見怪... :P

翡翠宮

多不勝數!
問題係家庭形OR型仔型女OR學師型用?

伯爵府

咁nikon隻新野又好唔好? 好似叫coolpix s1

洋房

我都想買~我而家部相機係Canon PowerShot S45,但影唔倒遠嘅嘢,會好濛,喺唔係好光嘅室內影又好黑,譬如我d細路喺學校的禮堂表演,而我坐在禮堂中間倒啦~都影唔倒.★我想要部可以影倒遠d嘢★可以喺室內★可以有短片(有幾分鐘)★可以微距★容易操控★有乜撰擇同$大約多少?唔該晒各位
[img align=right]http://hk.geocities.com/wawa_221/26.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至