跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日見到BobMa 囡囡 Christy 做左Baby雜誌封面(如果我冇睇錯)

BoBMa :

恭喜晒! 雜誌果到有冇送本比你呀??

子爵府

Re: 我今日見到BobMa 囡囡 Christy 做左Baby雜誌封面(如果我冇睇錯)

BoBMa:

Really? 係邊有得買呢本雜誌, 等我行去八下!

anyways, 恭喜晒呀

大宅

Re: 我今日見到BobMa 囡囡 Christy 做左Baby雜誌封面(如果我冇睇錯)

bobma,

恭喜晒喎...christy再一次做封面人物

大宅

tunghei1025 :

你話Christy再一次做封面人物, 會唔會係我最遲見到本雜誌果個??
如果報料遲左, 真係唔好意思!!

係佢做大頭貼果張

男爵府

-->BobMa囡囡<--

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章

好西利呀,寶b真係有明星相。

大宅

BoBMa:

恭喜!恭喜!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

如果我無記錯 (因為太耐無睇, 係陀B時有買過), 去popart度影造型照就有機會做封面女/男郎O架啦~~~ 不過就唔係多張數, 好似係十零張O架咋… 價錢返去睇完書再報料 ^O^

大宅

Bobma同我提及過,佢個女會做封面架,係真架。

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Christy 勁呀!!

大宅

嘩!嘩!嘩!一click上網竟然見到大家用了Christy做咗topic,真係有d愕然,好多謝大家讚我舊飯團仔呀!!:mrgreen: :mrgreen:

請click: 寶B在Baby Magazine的封面及內頁相

哥利亞,
多謝你咁留意同支持寶b呀!你冇睇漏眼,Tunghei提及的是上次在孕媽媽內頁的投稿相,封面今次係第一次!

我都係今晚先收到雜誌社寄來本書咋!其實現在我都有d驚架,事關每個父母都會覺得自己的寶貝係最可愛的,我怕雜誌出街後,聽到別人指住封面彈3彈4,我驚自己會受唔住呀...(好彩有你們的支持啫!)

Sherin668,
拍攝前一日,記得俾程程足份休息,拍攝前食飽飽,帶埋佢鐘意嘅玩具引佢,或者可以帶埋佢鐘意嘅cd到時播,早少少到等大家唔駛咁趕,d相都會靚d!(攝影哥哥曾提議唔好著白衫會撞底色)
程程加油呀!!我們都支持你口嫁!!

yoyobb,
可以在ok,惠康,百佳,報攤, Jusco, chicco, babiesrus,0/3 baby, mothercare,媽咪屋,媽媽世界買到!

All,
大家都可以試吓send張相俾親子雜誌 [email protected], 註明:『封面靚靚bb大招募』,相要係Jpeg file,解像度300-350dpi.
雖然沒有什麼酬勞(一本雜誌+3張相),但總算可以留返個記念俾bb睇返嘛!BB要在9個月大前,所以大家有興趣就快趣send啦!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

預約電話: 2815 4284

舊年價:
Package A: 模擬封面一張 11" X 14" --- $280
Package B: 模擬封面一張 11" X 14" + 8張 4R --- $380

禁止訪問

別墅

恭喜BoB,BoBMa,BoBPa,Chirsty好靓女~

大宅

Re: 我今日見到BobMa 囡囡 Christy 做左Baby雜誌封面

BobMa, 唔洗咁客氣la, Christy咁得意, 邊到會有人彈3彈4

複式洋房

Hi BobMa,

Christy is very cute and I know she love swimm very much as before I sign in BK, I have saw her swimming photo in "Fong Tse"'s (baby toy)shop in Tin Shui Wai. As my Chinese typing is very very poor...:< that why I never join BK 媽媽會 but today when I saw Christy in the BK web again, 我覺得好"Q" that why I just join and sign in to share your happiness...

I also got a baby girl 8 mths old who call 晴晴 (Charlotte). As I want upload a photo under the sign in name like yours, can anyone tell me how to do it as the file is too large, I have tried to save ist as power point or word or jpg file but still cannot do it, please help, thanksss

BoBMa 寫道:
嘩!嘩!嘩!一click上網竟然見到大家用了Christy做咗topic,真係有d愕然,好多謝大家讚我舊飯團仔呀!!:mrgreen: :mrgreen:

請click: 寶B在Baby Magazine的封面及內頁相

哥利亞,
多謝你咁留意同支持寶b呀!你冇睇漏眼,Tunghei提及的是上次在孕媽媽內頁的投稿相,封面今次係第一次!

我都係今晚先收到雜誌社寄來本書咋!其實現在我都有d驚架,事關每個父母都會覺得自己的寶貝係最可愛的,我怕雜誌出街後,聽到別人指住封面彈3彈4,我驚自己會受唔住呀...(好彩有你們的支持啫!)

Sherin668,
拍攝前一日,記得俾程程足份休息,拍攝前食飽飽,帶埋佢鐘意嘅玩具引佢,或者可以帶埋佢鐘意嘅cd到時播,早少少到等大家唔駛咁趕,d相都會靚d!(攝影哥哥曾提議唔好著白衫會撞底色)
程程加油呀!!我們都支持你口嫁!!

yoyobb,
可以在ok,惠康,百佳,報攤, Jusco, chicco, babiesrus,0/3 baby, mothercare,媽咪屋,媽媽世界買到!

All,
大家都可以試吓send張相俾親子雜誌 [email protected], 註明:『封面靚靚bb大招募』,相要係Jpeg file,解像度300-350dpi.
雖然沒有什麼酬勞(一本雜誌+3張相),但總算可以留返個記念俾bb睇返嘛!BB要在9個月大前,所以大家有興趣就快趣send啦!

[/quote]
[size=small]Charlotte BB 加油!加油! :-D:-D

複式洋房

Bobma,

Christy 果然係靚女一名, 仲記得我在playground試堂在電梯內第一次見到她真人, 已經被她的靚樣吸引住, 所以Christy真係好有機會做名星,咁你就榮升星媽啦!!!!

Charlotte,
Welcome!!! You could try to take a look at the "常見問題". Below is quoted from the same session.

如何加入大頭照?
要加入自己的大頭照,你需要準備一幅圖,格式如下:

1) 一定要.jpg或.gif檔案
2) 長及闊要在150 pixels之內
3) 檔案大小須維持在14KB之內
4) 檔名越短越好,a.jpg都無問題(最好是英文細楷)

預備好後於首頁右上角按「觀看帳號」,然後再按「上傳我的大頭照」,最後將圖片上載到Baby Kingdom便可。

大宅

karenal66,
多謝你讚寶B呀!不過同時我都好羨慕你們的,因為寶B有時候都好cool,幾難先可以引佢笑...見你們d BB個個笑得咁甜咁sweet,真係見到佢哋自己都開心成日!

CharlotteMa,
嘩!你因為christy所以入會?咁大頂高帽,有時間約埋出來tea tea或者出來等BB聚聚.(你都是住天水圍嗎?)

如果jpeg file 太大,可以用 photobase/ photoshop/ photoimpression/ 跟digital camera的軟件改細,它們software內都有resize這個function的.我PM了我的電話no.俾你,有問題call我啦!

複式洋房

Thanks for all of your quick response, 我都是住天水圍,得閒出來tea tea, Are all of U 全職媽媽 or 在職媽媽, I'm 在職媽媽 so not have so many free time with my little Charlotte.

I have also book the BB House at the end of this mth, I got a free coupon of 攝影費$380. Have little Charlotte wil have good mood on that day la...
[size=small]Charlotte BB 加油!加油! :-D:-D

首頁

尾頁

跳至