自由講場

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有pm, 冇提示!

做乜而家無晒提示既? 我賣緊野架, 差o的走晒o的老細以為我唔覆喎!
強烈遣責壞外傭和政府的不公平對待守法僱主

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 有pm, 冇提示!

係呀!我都試過!所以我間唔中都主動自己去check!

大宅

我有喎...

禁止訪問

大宅

我都發現係要每次重新入過bk 先有提示, 長開係唔會show 個提示o家.
*********************************************************************************************************************************************

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

never!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

通常都係要回到主頁先有提示....

伯爵府

我都係自己時不時就去睇下有無pm 咋...... :mrgreen:

跳至
熱門主題