論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

夾萬

成日都聽人講十個工人,八個都偷野,但我個工人(現在的)在我家做了近四年,我地都未試過唔見野,但新那個將到,所以打算買一個夾萬放在屋企,雖然唔係好多貴重野,但有些朋友話連信件都最好放入去,你地有沒有買夾萬呀 ?邊隻好 ?

大宅

Re: 夾萬

我沒有買夾萬咁嚴重,但在辦公室文儀用品店買一個寫字樓用的骨子私人三格櫃桶,幾好的,幾百元又好樣又裝得多野。

洋房

哈囉 ! 歌莉亞. 我就係實惠買咗一個499蚊,可以訂係墻度0架.幾好用.

別墅

我就響Jusco買左個夾萬,而D信就晒響公司。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都係 Jusco 買左個夾萬
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都在JUSCO買了一個夾萬!

大宅

AMYMAMA,
甚麽是"骨子私人三格櫃桶" ? 怎樣的? 有沒有相呀??

AMYMAMA 寫道:
我沒有買夾萬咁嚴重,但在辦公室文儀用品店買一個寫字樓用的骨子私人三格櫃桶,幾好的,幾百元又好樣又裝得多野。

首頁

尾頁

跳至