嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

想問下bb幾大開始要用枕頭?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 想問下bb幾大開始要用枕頭?

我個仔兩個月到就用
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

最近先比佢用.

大宅

我六個月開始用。

別墅

請問邊隻枕頭最好呢?

禁止訪問

大宅

我b出世無耐就用, 但每日用唔到1個鐘, 因佢一路瞓一路打旋風

大宅

我b仔一出世就用枕頭,直至佢識轉身就無用,因為驚佢反轉危險.

ak1130,
你個bb笑得好可愛呀....... :-P

珍珠宮

我有比佢用, 但係佢太翻訓, 唔使半個鐘, 個頭仔已經唔係訓喺個枕頭lu!

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

D書同健康院姑娘教一歲先用,最主要係怕焗親!

大宅

我個B一出世就用枕頭用到E+5個月la...

男爵府

我bb7個月開始用
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仔仔滿月至今, 都有用枕頭!! 不過, 佢昨天開始識反身, 所以, 會轉一個 chicco 既安全透氣枕比佢!!! 即係, 個枕頭上一個一個大孔既枕頭!

洋房

三個月左右開始用...但依家發覺冇乜用, 因為反
女兒出生日期: 2004年7月25日 :lol
一個login名, 兩夫婦用...不要見怪... :P

首頁

尾頁

跳至