心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有一個女, 而家佢想追我, 但我對佢冇咩感覺, 但我都知可以同佢做下朋友

今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有一個女, 而家佢想追我, 但我對佢冇咩感覺, 但我都知可以同佢做下朋友, 睇下有冇發展空間, 不過我好像提唔起勁….如果今次我錯過左….唔試下….又驚唔知下次再有冇機會………請給點意見….

侯爵府

環保接龍勳章

今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有? />

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

Re: 今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有?

做下朋友先la, 看看二個小朋友可否融洽.

複式洋房

Re: 今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有?

我個小朋友跟老公, 佢個跟佢老婆, 同麻二個小朋友都係得4歲

等待驗證會員

無心情同覺得疲倦都十分正常,但試下亦無防.不過暫時不要太相信對方,做著朋友先.
他背景你是否真的清楚?
[size=medium]mymyso

複式洋房

去了解一個人都係要好多精力, 對佢冇咩感覺, 連做朋友的精力都唔想出, 雖然我知唔可以咁....

複式洋房

meiray,

或者你用純粹係做朋友的心態去同佢交往會比較輕鬆d, 因為如果一開始就好似得兩條路咁, 一係同佢做人世, 一係同佢冇friend做咁, 做咩俾咁多壓力自己唧, 平常心囉

別墅

順其自然吧! 有 feel 時 就會有發展. 沒有feel 就會停下來
現階段不要想太多. 言之過早.

大宅

做下朋友又唔會生BB既...怕咩喎? 唔會俾人拉去浸猪籠既, 放心go go go

複式洋房

妳地講得好對, 不要想太多....做朋友先

等待驗證會員

你地兩個既小朋友都唔係跟你地,情況又會簡單d :-P
我都贊成平常心啦,呢個年代,我覺得一紙婚書已經唔代表乜,就算你地一齊都唔需要一定結婚,開心就夠啦! 好多人被傳統觀念"拍拖->結婚->生仔"束縛住, 呢d野妳都做過一次,唔洗一定再做多次既,最緊要享受下青春,享受下人生 :-P

人祗可以活一次,如果唔傷害到他人,不妨放鬆自己心情.
bk閒人

大宅

Kiwizaki 寫道:
你地兩個既小朋友都唔係跟你地,情況又會簡單d :-P
我都贊成平常心啦,呢個年代,我覺得一紙婚書已經唔代表乜,就算你地一齊都唔需要一定結婚,開心就夠啦! 好多人被傳統觀念"拍拖->結婚->生仔"束縛住, 呢d野妳都做過一次,唔洗一定再做多次既,最緊要享受下青春,享受下人生 :-P

人祗可以活一次,如果唔傷害到他人,不妨放鬆自己心情.

男爵府

Re: 今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有? />

複式洋房

Re: 今年已33…離了婚一年, 有一個仔, 近排認識左一個男人, 與自己背景一樣, 又是離了婚有? />

大宅

別墅

男爵府

首頁

尾頁

跳至
熱門主題