懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

快面爆瘡. 有咩解決方法呀?

我依家4個月多d,但快面爆瘡. 有咩解決方法呀?

水晶宮

Re: 快面爆瘡. 有咩解決方法呀?

有左頭三個月我都試過爆瘡,成塊面都係!連心口背面及肩膀都有=.="但第四個月開始慢慢好番好多,雖然都間唔中有,但己經比之前好!因為我未有之前都成日生暗瘡架

大宅

我都係呀, 又吾查得野.....好煩. :-(

子爵府

origins d 產品全部都冇化學成份, 可以用.
或者可以試下 fancl.

唔好乜都唔搽呀~ 對皮膚唔好架.

大宅

你照左生仔定女未先,我之前皮膚好好但有左之後開始勁爆,連頭髮都出油,個個人都話我生仔,點知真係,因為大家個賀爾蒙都唔同所以有敢既情況出現,我而家快六個月已經開始小左,可能習慣左.

大宅

我生仔呀...我都係連個身都生埋.因為太殘,所以日日化妝LAW..我仲日日用水份MASK TIM

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

我而家有左3個月到,已經生左好暗瘡,
雖然平時都有生,但都係一,兩粒
而家成面都係,又唔可以搽野wor

大宅

果日同d朋友傾開計, 佢先講, 佢未有bb之前, 一粒暗瘡都冇. 一有左生到成面都係, 直至阿仔出左世. 都吾駛一個星期全部謝晒, 仲快個搽野.

首頁

尾頁

跳至