心聲留言

跳至

首頁
23456...20

尾頁

伯爵府

Re: 尋找留學過台灣的bk友

nine12:

講起便當,我最鍾意"池上便當",即列車飯盒,
超多配菜...嘉義雞肉飯,自選3個送...唔肥都難

有di肚餓tim 才吃完飯...

我其實有工讀ka,又有男朋友請吃飯,又有傳銷做(台灣多),
所有從不手緊
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

洋房

睡覺,

淡海有去過一次咁多, 因為常常都係一個人, 所以好少去得遠地方, 最多去係超級市場及金石堂,馬楷紀念醫院應該去過一次(那次發高燒才去), 我比較喜歡去"榮總" 睇醫生

洋房

kingawa 寫道:
belindamok:

我都勁討厭食檳榔的台灣人

kingawa,

食檳榔還可以接受, 最討厭佢地唔做野只等老婆養, 還要大大聲駡個老婆,(唔知點解我遇著的十個有8個都是這樣), 唔通淡水d風氣係咁?

大宅

我用手機張咭係poeple個台,我想打去台灣打Й

love

伯爵府

[quote]
nine12 寫道:
我想同我用緊poeple個台,我想打去台灣打Й
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

di台灣友去曬邊

睡覺:

你忙住揍仔呀

大宅

揍仔li個咁偉大ge任務...緊係留返俾我偉大ge老公去做...

望下個"女" 字...﹗,"女",係"q"埋想腳坐係度炭世界架播...

"男"係有個力係度...要做苦功架﹗
kingawa 寫道:
di台灣友去曬邊

睡覺:

你忙住揍仔呀
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

伯爵府

你就好啦!我老公都唔理個仔,
只是呆呆的看電視,連個仔掉下床都不知道 :-(

大宅

kingawa...
你仲有沒有留下以前個男友的相片?他是台灣人嗎?好似唔係咁多香港女仔跟台灣男人拍拖....但就好多香港男仔和台灣女仔拍拖.....

我在忙著整理以前的日記........
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

大宅

亞仔剛入睡,正趕埋份paper,遲些沒空。
點解我沒有臺灣女友? ?-( ?-(

伯爵府

睡覺:

有呀!佢有di似方力伸ka!
所以我而家一見方力伸di相就想起佢,
唱k時見得多仲想哭tim
:-( 但又怕被老公知道...
因為老公鍾意唱方力伸di歌...

大宅

hermapapa,,
可能原因係...
1. 因為你掛住讀書,掛住將來讀碩士。
2. 又或你有個香港女友纏著你唔放
3. 你唔鍾意女人
4. 你唔係男人
5. 你醜到天上有地下無
6. 你眼角高過大氣層.....
hermanpapa 寫道:
亞仔剛入睡,正趕埋份paper,遲些沒空。
點解我沒有臺灣女友? ?-( ?-(

大宅

kingawa..

你幾耐無見過佢呀?有沒有繼續連絡?佢而加可能係方力申老左個陣時個樣了..........可能你見到佢時...「唉...好彩無揀你﹗」

伯爵府

hermanpapa:

你是老師

睡覺:

你在整理留台時的日記嗎

大宅

重點是五行欠"水"

伯爵府

睡覺:

你真的是語不驚人死不休

伯爵府

睡覺:

看你寫的東西巳成為我在大陸的惟一樂趣

大宅

我正職不是教書,但有時客串一下。

大宅

hermapapa..
無理由架...台灣d人好多都好有錢。

我識兩個僑生,畢業後...同台灣女友結左婚,住ge屋都係外父送俾佢地個喎...無錢一d都唔係問題..佢地會俾錢你用也不打緊...香港女仔就唔同喇,你唔養我都算...總想我養你?去c吧﹗.......
hermanpapa 寫道:
重點是五行欠"水"

大宅

你就好啦,可以周圍去..
我成日希望老公的公司是台灣人開..又或是要經常在台灣來回工作,又或是會派佢去台灣工作...咁...我就唔駛失去....我ge戀人 (台灣就是我的舊情人也,雖則只有我單戀)

我的日記...?yes....大都在台灣寫的...無病呻吟.... :mrgreen:
kingawa 寫道:
睡覺:

看你寫的東西巳成為我在大陸的惟一樂趣

首頁
23456...20

尾頁

跳至