潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

法國Longchamp減緊價!

昨日家姐又打來報料,話Longchamp剛開始減價,大size只買歐羅40元!
三星期先叫佢買左一個同款同size,要歐羅55元!

而家去法國既朋友係時候入貨啦!

公爵府

畀面勳章

Re: 法國Longchamp減緊價!

最衰無朋友去法國la, 我想買啊.

公爵府

fannie 寫道:
昨日家姐又打來報料,話Longchamp剛開始減價,大size只買歐羅40元!
三星期先叫佢買左一個同款同size,要歐羅55元!

Merci boucoup! 多謝報料, 我有朋友現於法國, 等我即刻SMS她幫我入貨先.

大宅

fannie 寫道:

fannie,

大 size 係咪"咩"唔到上博果款呀?我比較 like 中 size 可上博 and 細 size,平咁多 等我都去專門店 look look 先。不過我會下星期中先落到法國,希望重有貨啦!

別墅

我都想呀 :-( :-(

別墅

fannie,
大 size 係咪"咩"唔到上博果款呀?我比較 like 中 size 可上博 and 細 size,平咁多 等我都去專門店 look look 先。不過我會下星期中先落到法國,希望重有貨啦!

係呀,我prefer大size因為我好多野拿呀!我家姐話係法國D師奶去supermarket都係一人拿一個,可能太平啦,又可以袋多野當環保袋咁!
你7月中應該仲有掛?不過唔知有冇咁齊色就真!
哎!一個袋一個月相差成百幾蚊呀!

大宅

fannie 寫道:
我家姐話係法國D師奶去supermarket都係一人拿一個

好豪呀!

咁你不如買多 1, 2 個做"士啤"啦,拉均平 d 呀嘛!

洋房

有冇人可以幫我買呀??

大宅

香港都做緊8折架!我昨日在崇光買左個送比人.

洋房

有咩色呀??

我想買淺啡~~~ :-(

珍珠宮

醒目開學勳章

媽打 寫道:

請問乜野色呀?8折後幾錢

別墅

由 Diva 於 2005-07-07 02:22:02
有咩色呀??
我想買淺啡~~~

上次搭港龍-機上既duty free見到做promote買$590,但因為當時只係得淺啡所以冇買!

咁而家即係買幾$?我係法國有冇買得仲貴?
我買左桃紅色! 我家姐買左橙紅色及白色! 其實白色好sharp好靘,不過勁唔易污穢,所以好少人揹!

Jmum
咁你不如買多 1, 2 個做"士啤"啦,拉均平 d 呀嘛!

我已經叫佢幫我買LV,GUCCI及Longchamp,有排都唔買袋呀!

別墅

carollam310 寫道:
[quote]
媽打 寫道:

請問乜野色呀?8折後幾錢 [/quote]

I also want to know the color and the price?

Thanks

大宅

fannie 寫道:
上次搭港龍-機上既duty free見到做promote買$590,但因為當時只係得淺啡所以冇買!
咁而家即係買幾$?我係法國有冇買得仲貴?

fannie,

大 size 好似$690 or $790? 如果 8折即係$560 or $640,咁法國 $40 即係 = HK$400 左右,你點計都有着數喎!

你家姐有冇話法國好熱!?

別墅

Jumu,

哎呀,最慘係佢幫我買時係$55歐羅喎!

熱呀!佢係自遊行,成日係街行,佢之前有話過哂到賓妹咁!

公爵府

fannie 寫道:
Jumu,

哎呀,最慘係佢幫我買時係$55歐羅喎!

熱呀!佢係自遊行,成日係街行,佢之前有話過哂到賓妹咁!

Hello fannie,
我朋友剛剛在法國發短訊給我話, check過現時價錢都是55歐羅, 究竟妳姊姊在法國邊到可以買到40歐羅的價錢, 可以的話煩請儘快回覆, 因朋友明天會離開巴黎 :-(

Tonks

首頁

尾頁

跳至