自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人知今日的蘋果日報有否刊登 <明星海鮮酒家>的抽獎結果?

如題

禁止訪問

Re: 有冇人知今日的蘋果日報有否刊登 <明星海鮮酒家>的抽獎結果?

別墅

Re: 有冇人知今日的蘋果日報有否刊登 <明星海鮮酒家>的抽獎結果?

抽獎卷話抽獎後 (3天) 刊登結果.
不過唔知佢意思係抽獎後3天內還是3天後刊登結果.
所以便問問你地有冇人知.

子爵府

結果如下 :

頭獎 : 213691
二獎 : 158530
三獎 : 171537
安慰獎 : 111430, 201266, 110587, 202074, 225688, 201981, 202489, 202651, 203550, 156822

good luck!

別墅

STH920:
請問是那天和那份報紙刊登? 你有冇仲獎呀.
唔該晒你呀.

子爵府

今日蘋果日報.

我當然.......無中獎la...我不嬲都無mud中獎運架~ :-( :-(

所以.....如果有人睇左呢度對no.而中左獎既, 我想佢請食飯ar.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

STH920,

唔該晒, 不過完全冇中呀! 隔離左右既number都冇呀!
不過Thank you!

首頁

尾頁

跳至