跳至

首頁

尾頁

大宅

美孚 joyxxx mxxd 太離譜

事源, 上星期六我個仔去上堂(工人姐姐送去, 走就我接), 我去到時, 佢哋比咗合嘢亞仔飲,中心個小姐同我講話亞仔玩得太開心撞埋枱角, 我見亞仔冇紅冇瘀就冇嘢走咗,到食晚飯時亞仔話口裡面痛唔食嘢, 問佢點, 佢先喊住講上堂時另一個小朋友用手指伸入佢口好大力拉佢, 拉住好耐, 跟住我睇吓佢啲牙肉有個指甲痕損咗及少少見肉, 我同亞仔了解完, 知道佢玩時手指篤到那小朋友隻腳, 所以那小朋友即刻伸手抓住佢個口, 我叫亞仔以後玩時動作唔好禁大, 人地可能以為你打佢所以還手等等, 第二日我去中心講返件事, 叫佢哋小心啲, 得三個細路都咁, 同問佢哋點解小朋友有爭執都唔知(重同我講亞仔玩得太開心撞到), 佢哋答我老師背轉咗唔知3個細路做咩, 我問佢哋對方媽媽知唔知, 佢哋話唔知, 咁我都算, 我叫佢通知聲那媽媽提下個小朋友呢啲動作唔可以做, 因為真係危險,萬一下次抓眼或抹插眼點呀,講完我冇要求中心回覆,因我覺唔係好嚴重所以冇點理,但今日我同人講呢件事時,工人同我講另外兩個小朋友原來有人培上堂,抓亞仔那個媽媽是一起上堂,亞仔話那媽媽見到冇出聲,我之前收到訊息個房得3個細路同一個老師(得我個仔冇人培,我報名時中心冇提可以培,所以我唔知),我冇嬲個小朋友,之於個媽媽,我唔係現場唔知佢知唔知,但呢間嘢就好離譜,佢地到今日都冇同對方家長提及,佢哋只係應酬我,冇諗住處理,佢哋由第一曰開始就講大話同逃避,見你唔攪大件事就得過扯過,太過份

有啲長,但真係好嬲

大宅

真係好危險,無責任心同tell lies. 對小朋友都唔好啦! 這間是否新開? 在第幾期, 4/8期? 若果你要小朋友繼續去lee到,你要工人姐姐睇緊d. 同要鄭重告訴JM你對佢地處理事件無理由不知情及對此的不滿,看他們如何去做.

不過都要要求佢地同對方媽咪/家長知道佢地D小朋友咁都做得出.

仲要問下你個小朋友,仲想唔想上堂? 會否怕左人家小朋友? 或是不理佢做唔做得到? 多些關心你個小朋友.

大宅

8期那間,我決定cut咗佢,找另一間啦,呢間嘢好有問題

大宅

在4期平台, 小童群益會對面有小蜜蜂, 都有好多家長join, 1期kids zone有無合你心水的class. 我囡囡之前都有在kz上堂,老師幾好. 佢番得開心.

首頁

尾頁

跳至