懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

生男生女??~~

生仔同生女有咩唔同特徵呢??~~我已經照咗3次超聲波.但都係照唔到...BB背住我!!~~ :-( 有d人話生仔個肚會尖,皮膚會變差,會發暈,腋窩會變黑,懷孕時好想愛愛,.生女就相反!!~~唔知係唔係呢??

大宅

Re: 生男生女??~~

我果個係仔個肚都唔算尖,不過行得好快唔'論俊'.而家五個月.

大宅

我陀緊仔仔,不過完全冇"皮膚會變差,會發暈,腋窩會變黑,懷孕時好想愛愛"等徵狀喎....我諗因人而異啦~~不過我見陀女女嘅媽咪大多數都係會肥d腫d,陀仔仔就會比較輕型

大宅

當然因人而異啦,我亞沁肥腫過我.皮膚白裡透紅.昨日乜生個仔...信超聲波.

別墅

我上次去咗中環照..因為BB背住我地..個醫生無幫我照到BB個樣..又無照男定女..就收咗我$1400!!!!~ 第2次特登去照男定女.個醫生話BB夾住咗.就話可能係女.又收咗我$380...成日比人搵笨 到依家都未知男定女!!~

大宅

我四個月啦,都唔知仔定女
我都好想知呀 ?-( ?-(

複式洋房

princesski:

你照之前, 有無同BB講要合作. 我30周時照4D, 樣貌和性別都看得很清楚.

男爵府

[quote]
princesski 寫道:
我上次去

侯爵府

2024年龍年勳章

[size=medium]係呀係呀 我個肚尖架 皮膚差左 腋窩變黑(好肉酸) [size=medium]我都係照左幾次先照到係仔咋[size=medium]聖保祿嘅DR方敏豪幾好架 幾細心 $370蚊 幾抵 但記得打去book[size=medium]睇之前記得同亞b講 mani想知你係b or g你乖乖地同mani say hi la [size=medium]同埋佢都好詳細咁解釋比我聽每樣野

子爵府

我個 bb 係仔

我個肚好尖, 腋窩幾黑 (我到而家先知有關係), 行路輕盈.

但皮膚冇差到, 亦冇成日想愛愛喎!

子爵府

我照詳細超聲波之前日日都同bb 講叫佢乖d ..所以照一次就照到..係仔仔~~ 依家有左廿八週..個肚尖..d 皮膚多左d 油..行路好輕型..無以前咁想同老公愛愛!!~~
不過我另外聽媽咪講話係仔仔呢..daddy 會肥..囡囡就媽咪會肥..唔知係唔係咁"橋" ..我老公肥左好多..反而我無乜點肥到!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

我廿六週,個肚尖,行路輕型, d皮膚仲靚左好多, 成日俾同事讚我皮膚白裡透紅添, 所以有一半同事估我生囝, 一半估我生女~~~~~~~~~ :lol:

複式洋房

HI princesski

你個醫生咁衰, 不如你轉醫生啦, 我上次照4d, 都係網上媽咪介紹, 曾祥風很好, 很細心, 初時BB庶住咗, 醫生就很有耐性, 推下個肚, 後來就照到BB個樣, 和BB所有器官,手手腳腳等, 佢明知我只係照4D, 都咁細心, 我唸佢都唔錯, 不如你試下啦, 照4D $750, 平時普通婦產科檢查$480,
我同我個朋友都十分滿意, 你不妨考慮.

民房

我都係搵方敏豪架,佢真係好細心,
照超聲波好詳細,價錢合理,
超聲波連藥$500,
在16週已好清楚照到亞b既性別,
但係佢要等好耐,
我第一次由登記掛號,
到睇完要成3粒鐘.
BTW, 我個係b仔,
touch wood 我既腋窩並沒有變黑喎,
行路亦好輕鬆,冇嘔,冇腳腫,
係下巴有d小暗瘡囉.

my-baby 寫道:
[size=medium]係呀係呀 我個肚尖架 皮膚差左 腋窩變黑(好肉酸) [size=medium]我都係照左幾次先照到係仔咋[size=medium]聖保祿嘅DR方敏豪幾好架 幾細心 $370蚊 幾抵 但記得打去book[size=medium]睇之前記得同亞b講 mani想知你係b or g你乖乖地同mani say hi la [size=medium]同埋佢都好詳細咁解釋比我聽每樣野

首頁

尾頁

跳至