母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小B飲母乳新方式

Samuel竟然一邊飲人奶, 一邊吮手指公. 他常常在飲人奶時找機會吮手指公呀 :lol: :lol: :lol:

珍珠宮

Re: 小B飲母乳新方式

moondream3003
你小b才3個月大,遲d佢仲多花款呀,睇住黎啦!!
eg 我個女一路食奶一路同我byebye
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

moondream3003 寫道:
Samuel竟然一邊飲人奶, 一邊吮手指公. 他常常在飲人奶時找機會吮手指公呀 :lol: :lol: :lol:
我個囡都係.
該用戶已被刪除

男爵府

G&I,
轉來轉去都食倒呀??? 勁0咼.

男爵府

我 bb 鍾意一邊食, 一邊用手指伸入我個口度撩我條脷!
雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

我個b都係,佢好八掛,聽到人地講野佢就要望,但係又唔放口,有時又要望下電視,激c我~

G&I 寫道:
我個b一路食, 一路換姿勢, 係度轉圈, 但仍然含著不放口, 跟住再伏在我胸前.

珍珠宮

唔記得講最新花款 ~ 大長碌
我係大床躺餵,阿女食到差不多,佢會碌開,碌番黎食2啖,再碌開,碌番黎又食2啖.....是為大長碌也
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

複式洋房

It's funny to hear all the babies have their 食母乳花款. My baby also plays with my bra, rolls away (usually will come back when I say "bye bye nai nai"), put her hand into my mouth, pull my hair, give me five, etc ... In conclusion, just play whatever she can reach

One time, she was holding the cushion when I BF her, then she looked away and came back for feeding. But she did not look carefully and sucked her cushion. She was giving me a very surprise look - how come mommy's breast changed colour and texture.

Now when I pump and BF her at the same time, she will kick and push away the pump. She wants to attack the intruder (ie the pump) for drinking mommy's milk without her permission.

男爵府

大長碌都得 ?-( ?-(

原來真係好多花款, 真係大開眼界

大宅

Tim will put his leg on my arm and sometimes put it straight to let me kiss his sole

大宅

呢個topic攪笑得黎好溫馨呀~ good~
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

複式洋房

我 2 個女食奶時都會出聲,"唔 唔 唔"咁,好似好享受咁,
亦係我最感受到餵母乳之樂o既時候.
hello 我係小澄澄,03年5月1勞動節出世,名副其實的"labour day"哬 妹妹悅悅今年5月17日都出咗世啦.[/quote][img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid67/p054cfd3fbfa20b9b78d06bc0e8689f06/fbda47d3.jpg.thumb.jpg[/img]

大宅

webjen 寫道:
唔記得講最新花款 ~ 大長碌
我係大床躺餵,阿女食到差不多,佢會碌開,碌番黎食2啖,再碌開,碌番黎又食2啖.....是為大長碌也

same as my bb but sometimes she put her hand in my mouth or squeeze my nose

子爵府

我阿囡有時會玩我胸圍帶, 大力扯然後放手...彈到我鬼咁痛...有時會"饒"我d頭髮, 尤其係我洗完頭時...

大宅

我訓係大床躺餵,阿女食到差不多,佢會碌開,碌番黎食2啖,再碌開,碌番黎又食2啖, 有時就腳Young Young, young 我肚,
都唔知好笑定好嬲.
:-(

民房

原來有人都同我一樣架,我個b都會食食下時, 塞埋手指公,我仲以為佢想終止吾食,後來我用手撥開佢,佢又食返.原來bb食奶會有甘多花款既.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊