跳至

首頁
12345...55

尾頁

大宅

~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 8)

嘩嘩嘩......... 你地真係好快和, 又開新 part, ...........

[size=x-large]各位街坊, part 8 啦,

[size=medium]西區左鄰右里出世o既小朋友資料如下

January
hayleymama - Hayley/希希 (女), 11/1/2001
曲曲 - 朗澄 (男), 16/1/2003

February

Jolly - 悠悠 (女), 4/2/2004
marblema - 2/5仔2/5女, 2002
chungmother - 忠忠 (仔), 17/2/2001
烏龍媽媽 - kelvin (仔), 25/2/1993

March

bb女 - 恩恩 (女), 14/3/2001
ccmeow - 禮禮 (仔), 21/3/2000
chingchingmom - chingching(仔), 24/3/2001
HinMa - hinhin (仔), 27/3/2000

April
Cindy - 澍森 (男),10/4/2003

May
Grumpy - Nic (女), 31/5/2002

June
Mingming626 - Ivan (仔), 26/6/1998
gloriayh_lee - Abbie 皚庭 (女), 26/6/1996

July
manmanb - 太郎 /小汶 (女), 15/7/2003
TszHin媽咪 - Hugo (仔), 18/7/2000
kittylock - 家霖 (仔), 28/7/2001

August
Teresa - Gavin (仔), 6/8/1999
monkeema - Justin (仔),11/8/2004
HinMa - 綽綽 (女), 18/8/2001
gloriayh_lee - Brandon 宇騫 (仔), 21/8/2000
曲曲 - 昕晴 (女), 30/8/2004

September
Candy - 可頤 (女), 12/9/2002
小樺媽咪 - 藝樺 (女), 29/9/2003

October
Wahmother--華華(仔) 13/10/2002
CY-mother - 俊希 (仔) 19/10/2002
lui_BB - 銘澤 (仔) 27/10/2004
^O^ - Michele (女), 28/10/2002

November
ppl - Cara Shek (女) 8/11/2000
烏龍媽媽 - Alison (女) 21/11/2000

December
bb女 - 祺祺 (仔),03/12/2002
isee- 鈞浩 (囝) 16/12/2001
Rita - Matthew (仔) 22/12/2000
chingchingmom - yungyung (女) 27/12/2004

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

[size=large]之前的 topic

西區左鄰右里 - part 7 click here

西區左鄰右里 - part 6click here

西區左鄰右里 - part 5click here

西區左鄰右里 - part 4click here

西區左鄰右里 - part 3 click here

伯爵府

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 8)

no. 1?
bb女 = 恩祺媽 :-)

大宅

好媽媽勳章

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 8)

Thanks chungmother :mrgreen:

Hello

大宅

好多謝 tszhinma 的來電, 我現在心情好返好多啦, 仲等緊 report, 個心冇之前咁 down, 個 2 日我真係喊得好多, 不過已經過去啦, 好多朋友都話希望在明天, 有感這件事先覺得幸福唔你必然, 真係知足常樂.

[size=large]在這裹多謝各位街坊的關心, 萬分感動, 睇左你地的留言, 我個人都開心好多, 多謝晒

hinma, gloria,

新 part 唔一定我開加, 你地都得, 我都等緊人接手, 咁你地有冇興趣 gar.

bb女, ccmeow,

你地都幾快和.

[size=x-large]新來的街坊,

[size=x-large]如果你地要加小朋友的資料在這個 topic, 請通知我, 我怕我這個老人家唔記得左.

伯爵府

chungmother:

我地永遠支持你!
有時神會比我地一d 考驗,但都是我地所能承受的!請放心!

我呢幾日老闆飛左,所以好free!

大宅

好媽媽勳章

chungmother,

知你開心翻就好啦!

Hinma,

Photos email to you, check check 我都見到Teresa & gavinpa張合照呀

bb女,

係呀~ 除左佢兩個我都鐘意女... 不過咪搗啦 :mrgreen:

珍珠宮

畀面勳章

bb女,Hin ma,

我的Bangkok相其中有一張是我和老公夜晚吃飯影的。其實是我常常拿著相機周圍影,所以影老公多過影自己,加上我個肥樣實在肥,無謂嚇親BK的爸媽。

chungmother,

見你回來就真好了!!!你要保重哦!事情未必是你想像中那麽“差”,況且你日日喊都解決吾到問題哦!倒不如放鬆一點,找Tszhin ma傾下電話啦!

mamamia,

歡迎你呀!!!

問我意見,我和gloria一樣,我比較喜歡救恩多點,而且我喜歡有宗教的學校,小朋友的靈性發展都很重要哦!

伯爵府

teresa:

論肥,我同你彼此彼此咋!

ccmeow:

其實生女機會高好多喎 (我指計安全期),可以一博!

別墅

Chungma,

見到您開新part, 真係好開心.

靜待您的好消息 (記緊告訴我們, 切勿收埋自已).

ppl

大宅

嘩!突然有新PART,又唔夠你哋快TIM!

chungma,

thanks! 我不能勝任ga!我九月開始可能會讀門訓,到時會比較忙,留俾hinma la!

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

大宅

teresa,

點解睇唔到你去bangkok d 相ga ?-(

bb女,

恩恩好叻女wor ,仲有點計生女會大機會d,唔好意思我真係唔識呢ga 嘢?

珍珠宮

畀面勳章

Gloria,

我放左條link o係 "戶外旅行" o個度. 不過我而家post埋黎呢樹啦....CLICK HERE!

子爵府

又新一PART,
CHUNGMA, 加油呀!!
I support autism acceptance!

大宅

Teresa 寫道:
Gloria,

我放左條link o係 "戶外旅行" o個度. 不過我而家post埋黎呢樹啦....CLICK HERE!

teresa,

好正wor! 不過條snake就

Anyway, THANK YOU!

珍珠宮

遲大到tim

珍珠宮

ccmeow,

rita部腦仲未攪掂! 因為有求於人不能吹

ccmeow 寫道:
Rita,

好耐冇見你, 你好嗎? ... 部機重C呀?

珍珠宮

這個當然啦

HinMa 寫道:
多謝晒,你係咪講真既jet?

[quote]
TszHin媽咪 寫道:
仲好好笑容tim...真係好鬼靚仔!
[/quote]

珍珠宮

gloria,

當真????

gloriayh_lee 寫道:
tszhinma,

嗰日我聽到園長同有個家長講唔係個個都有進步獎ga!嗰日咪好大雨ger,我就係度觀察真係有d係mug獎都冇ga,所以我哋d仔女好叻叻ga!

珍珠宮

bb女,

2份 恩恩好叻女呀

bb女 寫道:

tszhin媽咪:

原來真係分豬肉獎咋!
咁都唔使兩份玩具咁多啦!仲要其中一份係整石糕模再油顏色!呢份玩具上面寫住6歲以上小朋友玩的!恩恩攪到一身都係粉!

珍珠宮

畀面勳章

Gavin 今晚過度活躍, 成晚個口/手/腳不停, 睇電視都睇唔到, 同老公講野又比佢嘈佢哂..... 煩c..... 成晚自己o係個廳"打功夫", 都唔知點解仲有咁好精力....?????!!! 真係五行欠

首頁
12345...55

尾頁

跳至