跳至
[2004年或之前] 01年3月媽咪會

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 01年3月媽咪會

Hi Daphne,

我好羨慕你的小王子有這樣的體重, 我個女食飯食好耐, 含住係口仔又唔吞, 食到飯菜都凍'日西', 所以餐餐都很激氣.
該用戶已被刪除

複式洋房

我個囡都好鍾意飲奶但食飯就...........唉!

大家今年升k2喇, 有無人住hunghom呀, 交流

複式洋房

hello 各位:
我囡囡3 月6日出世,現在107cm, 44磅。好開心可以仲有呢個版面,9月1日都返k2,不過於8月份參加左學校summer course,所以我估開學佢會好快適應番。

男爵府

jjwong 寫道:
hello 各位:
我囡囡3 月6日出世,現在107cm, 44磅。好開心可以仲有呢個版面,9月1日都返k2,不過於8月份參加左學校summer course,所以我估開學佢會好快適應番。

嘩,你囡囡好高同好重呀,大B喎。

別墅

更正, 更正, 原來有101cms, 42lbs

複式洋房

Hi Bob & Wendy,

What kind of milk your child is taking now?

複式洋房

I also live in Hung Hom. My daughter studies in K2 of PLKTAYSF . Which school is your child studying ?
Good Job ! :-D :wave:
該用戶已被刪除

複式洋房

好耐無上嚟tim! 係呀,我囡囡出街通常d人都以為佢讀k3,好彩佢唔肥,加上暑假前病左好耐,瘦左好多,因我成日好驚佢會太肥唔健康!你的小朋友是仔仔定囡囡?幾重呀?

複式洋房

EdmundMaMa 寫道:
[quote]
jjwong 寫道:
hello 各位:

嘩,你囡囡好高同好重呀,大B喎。[/quote]

好耐無上嚟tim! 係呀,我囡囡出街通常d人都以為佢讀k3,好彩佢唔肥,加上暑假前病左好耐,瘦左好多,因我成日好驚佢會太肥唔健康!你的小朋友是仔仔定囡囡?幾重呀?

男爵府

jjwong 寫道:

我個件係仔,佢102cm,16.3kg。我驚佢唔夠高,因為佢亞媽我short ma....

複式洋房

Hi Angela01,

My girl is also studying in K2H of PLKTAYSF same as JoJob's.

複式洋房

Thanks Bob&Wendy,

I just changed the same milk of yours for my girl because the Sales told me it can improve her health since it can enhance her ability to fight with the disease.

I also heard that Baptist is a good kindergarten, will you let him to promote to the Baptist primary school? I think it is already built, am I right?
該用戶已被刪除

複式洋房

Hi Bob & Wendy,

Similar to my girl, I try different kind of milk for her when she is over 4 years old and one day my maid told me my girl said she doesn't like milk A and please give her milk B.

But It seems she is okay with your milk now at least no complaint!

My God!

複式洋房

點解咁快唔見
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

保良局譚歐陽少芳在黃埔, 三班上午四班下午.

有呀, 我常常在小學雜談發問.

首頁

尾頁

跳至