自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

"...請停止傳閱或報導所有網上自拍虐殺動物片段

近期網上愈來愈多虐待動物的片段, 大多數都是當事人自拍, 然後放上網. 在這裡呼籲大家不要再看類似片段, 因為他們虐待動物的主要目的是"引人注意", 或為了廣告收益. 片段愈多點擊只會令他們愈興奮或得益, 變相鼓吹他們再做更多出位事去引人注意. 請大家從此之後罷看或停止傳閱該類影片, 傳媒亦不要高調報導(不是自拍的除外), 令這類人渣去虐殺更多動物去引人注意! 謝謝!..."

應該罷看,還有罷post...
不要縱容,不要渲染,不要令當事人成功引人注意!

這是醜事,不是娛樂,更加無必要再傳開去...

請各位支持下啊!

要支持的, 是進這group↓

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_144231795627575

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回復 1# AA媽媽 的帖子

支持,睇左心又唔安樂,又中左圈套幫人宣傳...就好似d人上傳導遊比人殺果刻片刻咁,仲要cut到重覆又重覆咁,d人可能以為佢係等人睇清楚咩事發生左,但冇諗下人地d親人朋友睇到會係咩心理.
<br><br>

水晶宮

嚇c我...以為妳係黃x華嗰邊...叫我地罷看羊菇豪情tim呀 ~

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 AA媽媽 於 10-11-26 10:35 發表

近期網上愈來愈多虐待動物的片段, 大多數都是當事人自拍, 然後放上網. 在這裡呼籲大家不要再看類似片段, 因為他們虐待動物的主要目的是"引人注意", 或為了廣告收益. ...
見親呢d都唔會入去睇, 人性醜惡莫過於此。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

支持!

男爵府

好媽媽勳章

回復 1# AA媽媽 的帖子

Support!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我不嬲無睇,因為唔敢睇

我唔明點解d人成日咁大膽傳來傳去睇,有d仲研究/睇得好仔細

大宅

Support

大宅

講得有道理!罷看!罷回覆!

大宅

Support!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

十卜!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

支持!

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-11-26 10:51 發表
見親呢d都唔會入去睇, 人性醜惡莫過於此。

me 2 .....

侯爵府

好媽媽勳章

我不留都唔敢睇 怕死 胆細ar
原帖由 kylie10 於 10-11-26 11:24 發表
支持!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

SUPPORT~

我睇咗, 但無post, 我覺得佢地心理變態....

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

十卜

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

支持!!!!!
放得上網,標題已經寫得好白好清楚!
重開乜鬼野黎睇,真係想洗眼先安樂咩!!!!

近期網上愈來愈多虐待動物的片段, 大多數都是當事人自拍, 然後放上網. 在這裡呼籲大家不要再看類似片段, 因為他們虐待動物的主要目的是"引人注意", 或為了廣告收益. ...

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

一開始已明言罷看!
很多動物都是有性的,
偏偏有些人類不是:-x
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

請停止傳閱或報導所有網上自拍虐殺動物片段

超支持!!!!!

伯爵府

我從來都唔睇, 因為真係好變態

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

首頁

尾頁

跳至