跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都想大家投"小銘澤"一票呀~ tks

我見入面有好多十月媽咪既囝囝囡囡既相呀, 如果可以請投"小銘澤"一票la~ tks

-->"寫住"好野~ 有得玩沙沙^^"o個個就係銘澤la
<--

大宅

Re: 我都想大家投"小銘澤"一票呀~ tks

我投左la, 但原來我凱淇都入左圍, 你可唔可以幫我投呀, 唔該晒

大宅

爬沙灘D相得意D呀......點解唔用果D相呀?

男爵府

BB-C

其實我都好like爬沙灘D相嫁, 不過我覺得好似獨立一張就見唔到爬行效果, 所以未選lee張law

歌利亞

tks u~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

lui_bb,

我啱啱才登記做會員. 佢send個mail來說要寄封信去攞會員証. 但係個mail入面好似冇我的會員no..我係咪要攞到會員証先攞到會員號碼, 先投到票嫁?

男爵府

amypekkle

唔駛嫁, 你只需要係你想投個張相下面既"投你一票"
按入去, 跟住入你id, 及你之前設定之password, o甘就ok姚la~

珍珠宮

lui_BB 寫道:
唔駛嫁, 你只需要係你想投個張相下面既"投你一票"
按入去, 跟住入你id, 及你之前設定之password, o甘就ok姚la~

lui_BB,

id 係指身份証號碼定係login ID? 但我好似冇揀過login ID喎?
?-(

男爵府

amypekkle

id 係指身份証號碼
eg: A123456(7)

珍珠宮

lui_bb,

我幫智程爸投左銘澤一票了!

p.s. 因為我都想投米雪子皓揚一票.

男爵府

amypekkle

無所謂la~ 都係玩下o者, 不過我都會努力拉票嫁la~

複式洋房

今晚ONLINE咁耐都去唔到個網度投票喎~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題