香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

平日班kid's corner

大宅

Re: 平日班kid's corner

請問幾點鐘上堂呀?
:-D

禁止訪問

別墅

請問係幾多錢 & 返幾多堂呀 ! 上堂學什麼呀 ! 是否需要媽媽一齊上堂呀 ! 因我都想比我 2 yrs. 仔仔試下返呀 ! 地址在那裡呀 !

我仔仔同我好有緣架 ~ 點解 ??? 係因為我同佢都係同月同日生日:party:呀 ! 不是特登開刀 , 而係真的順產呀 ! 我買六合彩都未種過 , 竟然生仔就可以一齊慶祝生日呀 ! 哈哈 ~~~ :-D :-)

禁止訪問

民房

請問好唔好呀?有否家長可以分享下?謝謝!

洋房

我今日剛剛帶左囡囡去上左一堂, 不過個人認為唔係好得, 可能我個女太細(15個月左右), 同埋教個人只係一個竹星仔, $150一堂我自己覺得唔係咁值, 我第一次上呢的playgroup, 但發覺都係要搵的由學校開辦會好的.

複式洋房

Sorry!! bother you guys. 我第一次發表意見架!
我有仔仔亦有参加過bb斑.但我覺得唔係太適合佢,因為內容太深,bb未到此程度,如用剪紙造e.g.蝴蝶形成,壽司製作...............太深了.有些bb只懂講Ma Ma & Da Da咋.所以我個人覺要衝量自已bb適合那種,佢哋課程對我bb實在太深.

禁止訪問

大宅

Dear Moonstar,
I really do think you need to give more time to your baby, this is the best age for them to learn, you have to give opportunity for them to expose to other children, dont keep on thinking about the money....for my son, he started when he was only 6 months old, the first playgroup he went was Kindermusik in Central, and I'm proud to say that he is way beyond other children!!!!!
Playgroup is a place where all the parents and the children meet, to play and to learn "FROM EACH OTHER" at the same time, DONT EXPECT TOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

moonstar,

我個女就係同你女一班,名字一樣的那個媽咪. 我覺得我同你個女的性格是好唔同. 你的女看來較怕羞. 我個女就是很好動. 我都覺得teacher 教的野, bb真係暫時未接受到, 而且沒有耐性去聽. 我都唔expect 14,15個月 bb在課堂上學到 post office,supermarket 等名詞. 我覺得以我的女的情況, 我期望佢可以定一點,專往一點, 脾氣好一些. 學到自己執玩具. 同 enjoy 集體活動同上課. 我會 keep 往的手工 & weeksheet, 大的再比番佢玩同睇.

我報左8堂, 看看她會否改善.

大宅

我雖然未正式上過堂,但我覺得環境太細及價錢唔值
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

禁止訪問

複式洋房

Hi all,

My bb girl is 23months old already. Kid's Corner suggest to join Sun course before join weekday course. They say just give bb a trial first!

Hello bebeyan,

My bb girl will start her 1st lesson this Sun. Is that the course your bb joined?

I am so excited!!!

zeeeeeec

男爵府

zeeeeeec,

my bb's course is on Sun 2:00-3:00pm

別墅

what is the purpose of this playground? learning english? provide more social chance for children?

for a 15months baby ,the most developmental task is motor skill, such as building blocks, climbing trees etc etc.

or some musical games, such as playing intruments while music playing, its really fun for the babies, yeah yeah~~
小朋友是可愛的!

別墅

oh sorry, what i mention in the previous message is responsding moonstar's message dated 24/7

( i'm a new comer in this web,
dou dou chi gau)
小朋友是可愛的!

民房

其實我覺得早D 比BB去應識四周圍既野會係好,
等佢地大過左有個印象,一聽到個個生字就知係咩,
所以我個囡囡都十幾個月就已經同佢返Playgroup 玩

首頁

尾頁

跳至