嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

急!我個女三個月零3日佢唔跟我呀,點算???

急!我個女三個月零3日佢唔跟我呀,今日下午想同個女訓晏覺,佢 竟然哭,她又認床又認人,工人抱佢就冇事,點算???

珍珠宮

Re: 急!我個女三個月零3日佢唔跟我呀,點算???

cikao,
你個女得咁細, 認人都唔出奇吖, 你多d陪佢, 多d抱佢, 佢唔會唔記得既, 你始終係佢媽咪.

大宅

我估三個月無甘快認人﹐有時可能係你用左香水或者新SOAP﹐BB 唔鐘意隻味。如果唔係就好似CIKAO話照顧BB多D﹐就會跟番你。我BB 一個月時都會係甘﹐工人抱OK﹐有時我抱就哭﹐跟住我就搶住照顧BB﹐好快就跟我

我BB一日內會訓三張床一張SOFA﹐所以想認都認唔出

男爵府

cikao 寫道:
急!我個女三個月零3日佢唔跟我呀,今日下午想同個女訓晏覺,佢 竟然哭,她又認床又認人,工人抱佢就冇事,點算???

要多d揍bb先得架,對住佢多d,傾

別墅

禁止訪問

醒目開學勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

無甘快可認人, 以前我吃飯後就立刻抱BB,
有時我會留意工人抱BB姿勢等等,
我學足十,我覺得BB習慣工人的姿勢,
改變了就吾喜歡,
現在我BB20個月,行街只是要我抱,沖洗都要等佢吾見我先可以,我現在好少同朋友去街,所以有得就有失

大宅

醒目開學勳章

I also have your problem. Now, I want to look after my baby more. My maid always follows and asks to carry out and let her do for baby. My baby always looks at her. That why, I always says No and ask her to do another thing. Very trouble. If any mother has good ideas, pls provide. My baby now is a 5-mths baby. :cry:

複式洋房

係咁做喇...叫工人做其他野...一有時間就自己湊番啦. 而家工人真係做晒野既話....我都係自己湊架.....我話佢知我想湊囉. 初初佢以為我可能唔用佢所以唔俾佢湊....我湊緊個時佢又走埋黎同bb玩...又話我知bb鍾意佢呀咁....激死我架 (佢以為咁就會令我留住佢). 但慢慢習慣左...佢都知我只係o鍚bb想同bb玩就唔敢搞我勒....我番工同夜晚咪佢湊番囉.

仲有...同bb玩多d....諗d方法令佢笑. 佢同你玩得開心....慢慢就鍾意跟番你勒. 努力呀!! 唔駛灰心!!

卓衡父母 寫道:
I also have your problem. Now, I want to look after my baby more. My maid always follows and asks to carry out and let her do for baby. My baby always looks at her. That why, I always says No and ask her to do another thing. Very trouble. If any mother has good ideas, pls provide. My baby now is a 5-mths baby. :cry:

大宅

醒目開學勳章

Thank you for your advice. But when I play with my baby, my maid must join. Once, I open Disneyland VCD watch with my baby. My maid sit beside us and follow to sing songs. So, I close the TV and say my baby feel tried, let baby go to sleep. Then, she stand up and carry baby to sleep.

Another case, I bought a toy to my baby. When I went to home, I showed the toy to my baby immediately. The toy has music. My maid was cooking in the kichen. The door is closed. She opened the door and saw near two minutes. I knew but I keep quiet first and waited. She still stood there. So, I said you are so 八卦, then she said something to me.

Do you feel she so distribute our 親子時間?

複式洋房

卓衡父母,

You must tell your maid directly "What you want she to do in each moment and in what way!"

卓衡父母 寫道:
Thank you for your advice. But when I play with my baby, my maid must join. Once, I open Disneyland VCD watch with my baby. My maid sit beside us and follow to sing songs. So, I close the TV and say my baby feel tried, let baby go to sleep. Then, she stand up and carry baby to sleep.

Another case, I bought a toy to my baby. When I went to home, I showed the toy to my baby immediately. The toy has music. My maid was cooking in the kichen. The door is closed. She opened the door and saw near two minutes. I knew but I keep quiet first and waited. She still stood there. So, I said you are so 八卦, then she said something to me.

Do you feel she so distribute our 親子時間?

民房

卓衡父母:
小朋友始終認得父母,不用太担心, take it ease.你真的好彩有個工人咁錫小寶寶,不過妳可以觀察吓,工人會不會時常抱住BB,而不做其他家務呢?如果是的話,你要適當地給予指導,遲些小朋友大小小,好多時要人陪,那麽便很麻煩!要叫個工人沒有必要, 不必時常抱BB, 讓BB獨自在BB床上,同BB傾計,並且要時刻留意安全。

複式洋房

或者你試下同工人講.....話你想有多d同bb獨處既時間. 如果你怕工人唔like.....或者你加句"知道你好o鍚bb...但我都想有多d時間同bb一齊",叫佢等你番工照顧唔到bb先由佢睇. 開頭可能工人仲會走埋黎....但我估佢慢慢會習慣.
我初初都好似你咁架.....自己湊住bb時工人行到邊我避到邊. 但我覺得咁樣唔係辦法....到bb大個識野我都唔想佢覺得點解媽咪咁對工人. 同埋有時同bb玩緊又因為工人走埋黎而停止...我覺得咁反而係累左bb. 我地試下大方d....咁對bb都好. 只要你多d湊bb....同佢玩多d...佢就會跟番你勒....到時又鍾意你...你唔晌屋企又肯跟工人....咁咪好囉.

卓衡父母 寫道:

別墅

同佢講多d野。

首頁

尾頁

跳至