跳至

首頁

尾頁

複式洋房

希望大家都可以投【Jan Choi 樂瑶】一票, 萬分感謝:>

好開心阿b入咗圍呀, 見各位媽咪拉票咁熱鬧, 我都想同阿b拉票, 請大家多多支持, 萬分感謝

請click這裡--->投"Jan Choi 樂瑶" 一票
係右手邊嗰行, 由頭數落嚟第10個(手持黃色捧捧)就係佢啦. 謝謝

男爵府

好媽媽勳章

Re: 希望大家都可以投"Jan Choi 樂瑶"一票, 萬分感謝:>

ok, voted!!

複式洋房

Re: 希望大家都可以投"Jan Choi 樂瑶"一票, 萬分感謝:>

Thks joan121,

不過阿b仍然系大落後, 希望多啲媽咪可以幫幫手啦. 再次多謝大家. :-P :-P

複式洋房

多謝各位已經投票媽咪, 如果仲未, 唔該幫幫忙.
Thanks a thousand million.

大宅

karenal66,

我投左票啦 !

複式洋房

Thks 小盈盈,

希望可以有多些b媽b爸支持吓啦! 唔該哂!

別墅

Re: 希望大家都可以投"Jan Choi 樂

Hi Karen,

投左票啦, good luck !

重有想多謝你上次安排Gymboree 試堂,我之後放左假無上網一排,遲左希望你唔介意 :wink:

複式洋房

Re: 希望大家都可以投"Jan Choi 樂

JoyceMami,

多謝哂你的支持, 不過樂瑶仍然係大落後, 睇怕都要好多好多luck先得勒.

另Gymboree 試堂, 不用謝, 雖然樂瑶上咗一半已經離場食奶和訓咗, 但都叫做免費試咗半堂, 算有賺lah.

首頁

尾頁

跳至