跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家今年會o吾會帶BB去Disney Park玩啊?

我宜家唸緊,你o地呢?

大宅

Re: 大家今年會o吾會帶BB去Disney Park玩啊?

cihpig:

我諗今年唔會喇, 佢甘細唔識玩/睇野. :-(

Joycelyn

大宅

Re: 大家今年會o吾會帶BB去Disney Park玩啊?

Joycelyn 寫道:
cihpig:

Joycelyn

agree. 費事 side錢啦 !

大宅

[size=medium]agreed. 費事 side錢啦 !

MySweetBB 寫道:
[quote]
cihpig:
Joycelyn

agree. 費事 side錢啦 ! [/quote]

太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

[quote]
cihpig:

Joycelyn

agree. 費事 side錢啦 ! [/quote]

agree too

大宅

會架, 不過未知幾時因為要約齊人, 我屋企好多人要夾好時間先去得, 雖則未識玩, 不過成家人都去, 阿公阿婆, 大細姨媽各一家, 姨婆一家, 舅母一家, 唔帶佢去好大細超, 算啦, 一次半次, 去完今次有排先再去(我諗)

大宅

我會先帶bb去disney酒店玩,好似好靚,而且disney人多,等佢大個少少先去樂園玩啦.

大宅

今年唔會, 怕人多, 佢總甘細唔識玩, 等bb大d先

男爵府

本來無唸住去, 但朋友訂到公益日門票(9月4日), 所以會帶bb去. 今次去完應該會等bb3yrs (免費)先再去

別墅

I have booked the Disneyland Hotel already in January 2006. I would celebrate my BB's 1st birthday there!! In fact also celebrate my birthday. Coz I also born in Jan. :mrgreen: :mrgreen:

大宅

我會帶大女去先, bb太細唔識玩...

大宅

寫道:
本來無唸住去, 但朋友訂到公益日門票(9月4日), 所以會帶bb去. 今次去完應該會等bb3yrs (免費)先再去

leungsyhk,
甘您要小心d啦, 因為甘多人, 驚細菌多呀 !

伯爵府

我都會等卓然大d先帶佢去,起碼等佢識行識走先~~

男爵府

我知呀! 希望到時好天同唔好太熱啦!

大宅

Joycelyn
agree. 費事 side錢啦 !

MySweetBB:

bb 甘細就唔洗錢的, 不過帶了佢去就要睇住佢, 變了我無得玩 :cry: .

不過 Disneyland 在香港開對我地 d 香港人來講係一件好開心的事, 有 bb 的就會好高興地諗幾時帶 bb 去好呢.

Joycelyn

首頁

尾頁

跳至