嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

邊位媽媽見過呢隻新款吸鼻器係邊到有得買 !!!

邊位媽媽見過呢隻新款吸鼻器係邊到有得買 !!!

:-(
我終於搵到呢隻新款吸鼻器幅圖啦 !
新款吸鼻器 Click Here

但係我都唔知香港邊到有得買. 原來仲有一隻係電動既.
邊位媽咪見到就請報料啦 ! 唔該曬 !

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 邊位媽媽見過呢隻新款吸鼻器係邊到有得買 !!!

我都係用呢隻呀... 係我老公O個次行荷花見到, 都要百幾銀呀!! (真係好貴~~~)

伯爵府

小倩

唔該曬 !!!
嘩.... 點解貴台灣咁多既.

咁荷花咪好搵苯 !!!!

[size=small]小倩...咁妳有無用過好唔好用呀 ?????

mandy

男爵府

荷花好多產品都係台灣貨

伯爵府

如果貴台灣咁多....等我問下我老公間公司既台灣 agent
寄過來好過啦 !

但我想知有無人用過呢 ??? 好唔好用呢 ???? ?-( ?-(

唔該有人用過既, 就話我知亞.

tks.

公爵府

好媽媽勳章

我都係用呢隻架, 我係日本反斗城見過.

係pigeon黎架!

男爵府

mansonwai 寫道:
小倩

唔該曬 !!!
嘩.... 點解貴台灣咁多既.

咁荷花咪好搵苯 !!!!

[size=small]小倩...咁妳有無用過好唔好用呀 ?????

mandy

妳唔知"荷花親子"有個別名, 叫"荷包親子"咩...
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

伯爵府

:-( :-( :-(

點解無人答我好唔好用嫁 !!!

咁我買唔買好呀 !!!!

禁止訪問

別墅

I bought one set of this Pigeon 吸鼻器 plus 鼻屎夾 from re-on (~HKD70). I also found this set in Japan Toysrus.

I haven't used it yet so no comments.

複式洋房

Monchichi-Mami ,
請問BB super係邊呀?

公爵府

好媽媽勳章

mansonwai
唔駛喊 好好用, 一吸就吸到

大宅

如無睇錯,應該同日本pigeon好似,
我在re-on買左set,
你打去問下呀
幾十文
re-on 地址電話(不過佢個web無show出黎)
如果你check過岩我可以幫你買
是關我呢幾日會去買呀b的野
可以約你去mtr比你

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我O個隻係日本pigeon...

我老公吸得好成功, 我自己未試過用... 不過佢教話放少少水在樽底, 會無易吸過"龍"...

別墅

I have bought one similar to this from Nurse Association. the brand is Kouyami (japanese made) and it costs HK$56.

男爵府

咁Kouyami 好唔好用呢?? 新款同舊款果d有咩唔同呢???點好用法??

別墅

I have not used it yet so I cannot comment. I bought it on recommendation from other BK moms.

大宅

我都買左隻類似但係唔同牌子既...
從來未成功過... :-(
我估唔係件PRODUCT 既問題... 係我唔夠狠姐...
每次SET好位都未開始吸, 亞囡就已經咸到好似MAMI想"TONG"左佢咁.
對於我黎講 PUMP哥隻好用D!

首頁

尾頁

跳至