潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問KWAI FONG 間天神村在那? 有冇其他分舖?

如題....謝謝
]

複式洋房

Re: 請問KWAI FONG 間天神村在那? 有冇其他分舖?

Dear Tsang04,
Kwai Fong 天神村 located at 2nd floor of Kwai Chung Plaza (near Watsons store).

男爵府

Re: 請問KWAI FONG 間天神村在那? 有冇其他分舖?

荃灣荃豐中心;灣仔集成中心

男爵府

灣仔集成中心
太古康怡廣場 (吉之島對面1/F)

違規簽名-超版代刪

大宅

tks

大宅

so many thanks!!
]

大宅

limp,
i went to kwai fong at 2/f of Kwai chung plaza (near watsons)... i had walk around ....but still couldn't find the shop... do u know exactlly the address?
so many tx!
]

伯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第一回

乜唔係新都會,百佳嗰層咩????

複式洋房

Dear Tsang04,
I'll go to Kwai Chung Plaza in coming few days. I'll tell you the exact address later.

洋房

係葵涌廣場3樓(即天橋個層)
屈臣氏個頭
對面有間海天堂龜苓膏架

大宅

剛剛買完野, 有佢個膠袋:

葵涌廣場2樓C77舖 Tel: 2489 8208
荃灣荃豊中心B17舖 Tel: 2490 3969
灣仔集成中心 UG4舖 Tel: 2575 8066
康怡廣場北座1樓F34號舖 Tel: 2885 1229

大宅

多謝各位可愛比資料我, 我會再去試吓.... :-P
]

首頁

尾頁

跳至
熱門主題