跳至
雲師奶 該用戶已被刪除

我個b好鍾意bu口水

男爵府

Re: 我個b好鍾意bu口水

我阿仔家陣興玩 "bu" mum-mum 同口水 今日仲吹口水波 heheheeee 笑 c 我!!!
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

別墅

b女佢鍾意吹口水波,而且一肉緊就會一啖咬埋黎搞到我成日口水....

大宅

B豬媽咪 寫道:
b女佢鍾意吹口水波,而且一肉緊就會一啖咬埋黎搞到我成日口水....

係呀, 我都有同感!!!

男爵府

我bb都係成日流口水,bu口水呀
都吾知係咪想出牙,真係呢???
我成日都要同佢抹呀

別墅

我b b都係成日流口水,bu口水呀
我都是成日同佢抹呀 :-|

伯爵府

我個b都好鍾意bu口水, 仲要一路bu一路慢動作個頭擰左擰右, 激c我
掌佢咀仔, 佢都照bu, 按住佢個咀都一樣, 頂佢唔順~~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

我個bb都1係成日流口水,佢仲要成日伸條"利"出黎,食人地隻手指,我家姐話我係咪生左隻狗仔和
雲師奶 該用戶已被刪除

子爵府

我個囡囡未有牙,所以我唔痛架

大宅

SukiYau,

係呀係呀! 我嗰個都係成日bu口水, 仲笑住咁伸埋條脷出嚟! 我地就賴咗係daddy教佢既, 因為家姐細個時daddy都有教佢伸脷! btw, 婆婆話bb bu 口水就會落雨架喇!

SukiYau 寫道:
我個bb都1係成日流口水,佢仲要成日伸條"利"出黎,食人地隻手指,我家姐話我係咪生左隻狗仔和

子爵府

D人講話BB玩口水,會令到佢Daddy & Mama有錢和,不過可能係講笑,如果係就好羅,不過佢地玩口水,都玩到D水都冇晒la,仲有麥野錢呀!!!

男爵府

SukiYau 寫道:
D人講話BB玩口水,會令到佢Daddy & Mama有錢和,不過可能係講笑,如果係就好羅,不過佢地玩口水,都玩到D水都冇晒la,仲有麥野錢呀!!!

甘正!!!!!!!! BB玩口水,會令到佢Daddy & Mama有錢和.....係又唔錯呀 不過我見佢下巴成個烏嘴狗甘就 ....希望佢快d 識吞晒d 口水就好
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

子爵府

我個雖然玩口水,不過唔會烏嘴狗和!! 希望個個都發達la(玩水)

大宅

畀面勳章

我阿b bu口水當表現,當有人望佢,佢就開始谷,好似人地準備表現樂器咁。跟住係咁bu,係咁玩,然後又好得戚咁笑。

夜晚爸爸回來我想學比佢睇,但我唔識bu,點知我只係口述,爸爸居然可以"反示範"比我睇。救命!!!

伯爵府

我mami話bb bu 口水, 之係有風雨, 仲話 [ 男 bu 風, 女 bu 雨 ] 喎....

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

跳至