美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Re: help....甩頭髮!!!!

訂購資料如下:
雅雅 ~ 洗護各1支+小朋友1支=$360.
wendy ~ 護1支=$120.
MrsFung ~ 洗護各1支=$255.
lulla ~ 洗2支=$270.
Hoho ~ 洗護各1支=255.

雅雅,
你想搵個果會唔會係我呢? 你好似打錯名喎.

sinwai182006,
嘩, 你個間髮型屋咁好的, 可以做埋頭皮測試, 駛唔駛另外比錢架?

子爵府

ronleung,

請你幫我買一支洗頭水好嗎?
可以怎樣交收呢?

Thanks

公爵府

好媽媽勳章

garon 寫道:
ronleung,

請你幫我買一支洗頭水好嗎?
可以怎樣交收呢?

Thanks

me 2~
thanks a lot~

大宅

[quote]
ronleung 寫道:
訂購資料如下:
Hoho ~ 洗護各1支=255.
lamlambaby ~ 洗1支=$135.
garon ~ 洗1支=$135.

各位, 下星期可進行交收, 你們可以提議交收的方法, 我係九龍住&返工的.

子爵府

我可以就你時間到你附近取,無理由要你幫我買完仲要你就我ga ma~

我pm電話號碼給你.

大宅

garon,
你真係好, 錫晒你.

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

Hi !ronleung,
我都想買兩支洗頭水呀,
請告知方法.thx!

禁止訪問

別墅

ronleung,

係呀, 我打錯名呀~ 唔好意思加唔該晒 :lol:

大宅

訂購資料如下:
Hoho ~ 洗護各1支=$255.
Q太郎 ~ 洗護各1支=$255.
docomo ~ 洗2支=$270.
nortybunny ~ 洗1支$135.

各位, 下星期可進行交收, 你們可以提議交收的方法, 我係九龍住&返工的.

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

ronleung,
thank you!
交收的方法,最緊要方便你啦!

大宅

hi ronleung
我又想試下呀!唔知而家同你訂購會唔會太遲呢?

大宅

All mama:

我都想試吓,因為每日實在甩得太多,一日要掃好多次地.總之一梳頭就驚. :-(
但我湊住兩件,好少出城,有冇住屯門既mama可以幫我買.thx!!!

ronleung:

如果郵寄大概要幾多$.thx!!!
一家五口加多隻狗
]

大宅

ronleung,
我也想買, 是否遲了? 如果可以的話請幫我買洗護各1支, 好嗎? Thank you.

男爵府

ronleung,
唔該晒呀
你咩時間方便呀?

大宅

以下各位媽咪, 我己經幫你地買齊貨啦, 明日會pm你地入數的戶口號碼(自選恆生/中銀/永隆), 除住宅外的地址可安排速遞送到的, 不過雖加$15-20, 其實我問過郵遞會平d大約$10-24元(視乎重量), 但職員話有個風險就係驚會跌爆, 唔該你地pm我選擇的過戶的銀行+交收方法+地址啦.

訂購資料如下:
Hoho ~ 洗護各1支=$255.
Q太郎 ~ 洗護各1支=$255.
docomo ~ 洗2支=$270.
nortybunny ~ 洗1支$135.

未confirm 買的媽咪, 我都會幫你地去買, 不過要等到月中先有啦, 因為間公司係銅鑼灣, 我都係因為呢2日返開學先過去買的, 而我下一堂係15號, 原本買夠3千蚊就可以送貨, 但我怕之前訂的媽咪心急, 所以就幫佢地買左先囉, s.man + knkn+其他想訂的媽咪, 如果你地唔介意等多2個星期的話請你地留低訂購的數量同埋名稱啦.

大宅

ronleung
我剛剛發現此topic, 我報定要下一批.
洗護各1支+小朋友1支=$360.

速遞官塘工廠區地址得唔得.
喜歡的金句:
己所不欲.勿施於人
世界本來就不公平,但快樂卻是公平的,只要你知足.
一個人的快樂, 不是因為他擁有得多, 而是因為他計較得少

複式洋房

ronleung

上一次未有赶及落ORDER, 希望这次没有错过机会,现在我报定8月15日的定单,请问是否在地铁站交收,我想要1支SHAMPOO及1支CONDITIONER,我很心急,因我的发上线越来越明显,所以每有听到新的产品便会一试,在此先谢谢你的帮忙。

大宅

Hi, Ronleung

May I ask where is the shop? and does it need to be a member to buy the shampoo, conditioners?? Because I'm working in the Wanchai area and wonder if i can walk in and buy the products so no need to trouble you :-P . By the way, I heard some moms bought one for children, is there a special one for kids?? How good is it for them?

Thanks.

P.S. What other products they have?

大宅

唔介意, 就你方便啦!
我要洗護各1支

knkn

未confirm 買的媽咪, 我都會幫你地去買, 不過要等到月中先有啦, 因為間公司係銅鑼灣, 我都係因為呢2日返開學先過去買的, 而我下一堂係15號, 原本買夠3千蚊就可以送貨, 但我怕之前訂的媽咪心急, 所以就幫佢地買左先囉, s.man + knkn+其他想訂的媽咪, 如果你地唔介意等多2個星期的話請你地留低訂購的數量同埋名稱啦.

首頁
12345...9

尾頁

跳至