潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

LV

我想問LV專門店邊o度會有ka thx

男爵府

Re: LV

中環係landmark

銅鑼灣係lee garden

尖沙咀係廣東道

大宅

siuso∼我想去cwb多 不過上次行o左3越個位之後唔識行ar 可以教我去ma 附近會有d咩野店 我主要都係想係專門店買個手挽袋 同埋知唔知幾時會特價 or特得最多 通常d舊款ga野d價係上升 or下降 thz a lot

大宅

LV

Louis Vuitton Hong Kong Lee Gardens
Shop G06-08, 33 Hysan Avenue Causeway Bay, HONG KONG
(銅鑼灣希慎道三十三號利園)

Tel : (852) 2736 6100
Fax : (852) 2907 4233

Opening hours
Mon - Sun : 10h30 - 21h

* * *

沿著京華中心GIODANO上,不要過馬路,轉左直行,過了萬寧、車行、恆生銀行,便到達利園二期,望過對面便見到利園一期,LV就在那兒。記得小心過馬路!

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

複式洋房

LV無特價架! 最多係跟歐元升跌稍為調整,不過通常係加多過減.

大宅

唔該晒你地呀 等我星期5同個朋友搵o下sin thz a lot

大宅

咁你地會不會覺得d sales 好白鴿眼架.
因為我成日聽人講佢地對d japan 客好好(買得多嘛),對local 就眼超超(睇多過買)唔多蘇.

男爵府

最乞人僧係廣東道o個間,pp同landmark都好好

大宅

我見有一d 商場有一些專賣名牌袋好似LV, GUCCI等既SHOP,
唔知又係咪堅料呢? 係唔係水貨? 有冇什麼方法去分辨呢?

男爵府

sindysindy 寫道:
我見有一d 商場有一些專賣名牌袋好似LV, GUCCI等既SHOP,
唔知又係咪堅料呢? 係唔係水貨? 有冇什麼方法去分辨呢?

係水貨,但係買唔過,如果你唔識分的話最好去返shop買,同埋呢o的鋪頭好多時都會比shop貴 ?-(

大宅

Thx

首頁

尾頁

跳至