跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

大減價~

各位媽咪
今日去板樟堂行街街見到o個間係銀禧麵家對面o既法國童裝(la compagnie des petits)減價,全場貨品減到2~3折咋 :mrgreen: ,我買左5件衫褲都係mop$140,快d去掃貨啦!報料完睪

別墅

Re: 大減價~

macaogirl 寫道:
各位媽咪
今日去板樟堂行街街見到o個間係銀禧麵家對面o既法國童裝(la compagnie des petits)減價,全場貨品減到2~3折咋 :mrgreen: ,我買左5件衫褲都係mop$140,快d去掃貨啦!報料完睪

0.0...ths!!!
衫仔靚唔靚?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

5件都只係140蚊?咁又真係抵喎...不過我部車拎左去整>_<冇得去丫..佢個discount去到幾時架?

男爵府

盈盈ma 寫道:

0.0...ths!!!
衫仔靚唔靚?[/quote]
d女仔衫好多都幾Q

男爵府

月希 寫道:
5件都只係140蚊?咁又真係抵喎...不過我部車拎左去整>_<冇得去丫..佢個discount去到幾時架?

discount去到幾時我都唔係好清楚,o個間o野好似話要裝修所以減價,我就估佢應該係關門大吉,所以有買趁早

侯爵府

我都啱啱去完.... 買左8件, 又有t-shirt, 又有長袖, 又有外套仔, 仲有一條長褲, 都係200齊頭炸, 好開心呀~~

伯爵府

IVY!

係唔係早輪係八佰伴到做個特偠架啦????因為哥時三樓都好似做緊哥隻牌子特價呀,低至二折~

侯爵府

pinky
但係而家唔係o係個大"垃圾籮"度揀wor, 係全店減wor~~

如果要我係個大"垃圾籮"度揀, 我會冇心機架~~

男爵府

pinkylee 寫道:
IVY!

係唔係早輪係八佰伴到做個特偠架啦????因為哥時三樓都好似做緊哥隻牌子特價呀,低至二折~

唔係呀~係板樟堂o個間呀,仲平過八佰伴o個陣時(平均2x一件衫),仲掛住一件件添

侯爵府

係呀, macaogirl~~
真係好抵, 我最貴個件長袖衛衣折左都係34蚊, 真係街市都唔得啦, 佢d質地又ok~~

我有d短袖t-shirt 18蚊一件炸~~ 連長褲都係28蚊炸~~

大宅

各位ma ma~
講到我都想去買,最衰今日阿仔出疹,成身都係.

侯爵府

tear
仔仔出疹有冇睇醫生呀?? 而家好d未呀?

大宅

stephenietam 寫道:
tear
仔仔出疹有冇睇醫生呀?? 而家好d未呀?

冇ar,佢燒左4日,退燒,跟住就出疹,係唔係正常情况 ?-( ?-(

侯爵府

tear
anyway, you should bring him to the doctor~ to make sure he is okay~~

珊瑚宮

tear...你仔仔係出玫瑰疹丫...做乜燒左4日都唔同佢去睇醫生?

哎丫..你地講到咁抵..我真係想即克走出去買>_<唯有明天一早去啦..希望重有正野比我拾啦

別墅

tear,
你個b退咗燒未呀?燒咗成4日,燒得高唔高,除咗出疹,有冇其它問題,如果仲有就最好替醫生,穩陣d好d~

別墅

月希~

如果你聽日去的話,可唔可以幫我留意下有冇我個囡o既size,即係130 or 140碼,希望我今個星期六返去,仲可以去shopping啦!

別墅

tear~
我囡囡又係岩岩發完高燒3日之後出疹呀,第1日去睇醫生check過無其他病徵喎,跟住前日退左燒就出疹喇,醫生話係bb疹,即係玫瑰疹果d,佢話唔痕唔痛,比左d抗敏藥,今日d疹就退晒喇,不過仲係有d唔精神,無咩胃口......
不過你都係同佢睇下醫生好d呀,因為可能會有其他病菌,check清楚安心d麻,記住比多d水佢飲同埋保持清潔同乾爽呀~

伯爵府

GINA!

你講得咁正,等我明天都去八下先~~~

珊瑚宮

hoyee...好丫..我幫你睇睇啦^o^...

首頁
12345...6

尾頁

跳至