產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

有冇人生完第一個有肚

因為生我完第一個有肚

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
8w2 bb size 2cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

男爵府

2019勳章

Re: 有冇人生完第一個有肚

無人回應係咪生完第一個有, 第二個都有呢!! ?-( ?-(

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

大宅

我生第一個有肚紋,但第二個陀到現在三十五周都未出現肚紋喎(不過今次所用的肚紋膏與上次不同,不知是肚紋膏的效用還是另有原因呢),我三十八周會開刀生,唔知未來三周會否出現呢...

男爵府

2019勳章

waii

你第一胎又係開刀呀!! 我第一胎無咩心機塗肚紋膏. 我塗1日又唔塗1日. 加上我由好瘦97磅. 到生時有145磅. 所以生完好多肚紋. :-( :-( :-(

大宅

香香 寫道:
waii

你第一胎又係開刀呀!! 我第一胎無咩心機塗肚紋膏. 我塗1日又唔塗1日. 加上我由好瘦97磅. 到生時有145磅. 所以生完好多肚紋. :-( :-( :-(

我順產, 我無用過肚紋膏, 但我同你一樣咁廋,
所以生兩個都有肚紋, 成十年勒無腿過。

首頁

尾頁

跳至