單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

十年,下個月再婚,多謝我既家人多謝上天,最後多謝我既新任老公,一起5年了,我從來都不敢想,我還有機會走進婚姻,更不敢想的是,一個如此優秀的男人向我求婚,我是平凡得不得了的一個人,總覺得我配不上你,你對我的好,我總覺得在做夢一樣, 你從未曾嫌棄過我有孩子,你還說婚後我們不考慮生孩子問題,你只希望我們每天都快樂,我做夢都不敢想,你會向我求婚,你會給我一個夢幻般的婚禮,雖然一切都仍在籌備中,在此我要支持鼓勵一下單親媽媽們都會有春天幸福的

子爵府

2024年龍年勳章

Many congratulations!

Wishing you a happy life!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 伊恩 於 10-11-28 14:33 發表
十年,下個月再婚,多謝我既家人多謝上天,最後多謝我既新任老公,一起5年了,我從來都不敢想,我還有機會走進婚姻,更不敢想的是,一個如此優秀的男人向我求婚,我是平凡得不得了的一個人,總覺得我配不上你,你對我的好,我總 ...

好幸福呀,恨C我囉 我無人要
恭喜啊 祝福你
順順利利 大吉大利       

複式洋房

雖然我不認識妳, 但都登妳開心!
恭喜妳! 好羨慕妳!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回復 1# 伊恩 的帖子

恭喜你~ 搵到一個好男人真係唔易, 祝你地幸福快樂~

我從來都唔諗呢D野LA, 因為我帶住兩個小朋友, 要搵一個真係唔介意既實在太難LA, 所以我有心理準備呢世都同兩個女一齊架LA~

sakurayan  又唔好咁灰, 你有你的好處, 留返比懂得欣賞你的人, 好過比D唔識欣賞你的人, 如果真係冇, 都仲有一對寶貝女~  發表於 11-5-12 15:08

瑪瑙宮

環保接龍勳章

你唔要我啦 ,又話叫我留番個位比你嘅
原帖由 charmaine_1 於 10-11-28 17:20 發表

好幸福呀,恨C我囉 我無人要
恭喜啊 祝福你

瑪瑙宮

環保接龍勳章

恭喜恭喜呀,祝幸福快樂...
唔好睇少自己,個天好公平呀...
係啦係啦,好一個例子,用黎鼓勵吓其他單親同學仔最好不過啦
十年,下個月再婚,多謝我既家人多謝上天,最後多謝我既新任老公,一起5年了,我從來都不敢想,我還有機會走進婚姻,更不敢想的是,一個如此優秀的男人向我求婚,我是平凡得不得了的一個人,總覺得我配不上你,你對我的好,我總 ...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wayso 於 10-11-28 17:41 發表
你唔要我啦 ,又話叫我留番個位比你嘅

就係因為無人要,先叫你留番個位比我
順順利利 大吉大利       

水晶宮

恭喜妳!

伯爵府

好嘢, 唔駛再玩捉伊恩 lu.....伊恩 比個男人捉咗, 甜到漏!
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

瑪瑙宮

環保接龍勳章

有我陪你嘛,我要你咪得囉,駛乜喊啫,乖...唔好喊啦
原帖由 charmaine_1 於 10-11-28 18:06 發表

就係因為無人要,先叫你留番個位比我

瑪瑙宮

環保接龍勳章

咁都比你諗到
原帖由 酸棗仁 於 10-11-28 19:05 發表

好嘢, 唔駛再玩捉伊恩 lu.....伊恩 比個男人捉咗, 甜到漏!

大宅

Great to hear such good new. Congrats!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wayso 於 10-11-28 20:08 發表
有我陪你嘛,我要你咪得囉,駛乜喊啫,乖...唔好喊啦

wayso
順順利利 大吉大利       

民房

好多謝好多謝大家既祝福,傷過痛過曾經系點已經系過去,我相信每一個人單親媽媽都會有幸福快樂既將來,人生系滿希望架,望仔大女大都系一個希望,只要心有希望生活就會好充實,再婚的確系唔利是,就算平時系幾咁好既朋友或同事都好,一講到做証婚人,個個就話要返工唔得閑,其實我心知被拒绝既原因,不過算喇,唔關人事架,我都算好好彩,我前老爺奶奶應承左我做我証婚人,我祝福每一位單親媽媽或爸爸都會得到幸福快樂!

sakurayan  個D話唔得閒個D人, 以後當佢地做閒人吧啦, 如果真係真心祝褔你的朋友或家人, 係唔會咁對你, ANYWAY, 唔使理佢地, 你有你的新生活~最緊要開心..  發表於 11-5-12 15:06
moon_moon  好幸福呀..congratulaton..唔使理人啦...自己開心咪得囉...  發表於 11-5-8 21:19

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嘩...你嗰d乜鬼朋友黎架,而家咩時世呀,仲會咁諗野嘅,要唔要都罷啦...
再婚有咩咁唔利是,你唔好咁諗添噃,亦唔好諗自己有仔女,配人唔起呀,我話你知啦,鍾意你嘅人,一定唔會介意,因為如果係我,我都唔會介意人地有仔女架,最緊要你識處理大家嘅關係啫,加油啦,唔好想太多呀
原帖由 伊恩 於 10-11-28 21:32 發表
好多謝好多謝大家既祝福,傷過痛過曾經系點已經系過去,我相信每一個人單親媽媽都會有幸福快樂既將來,人生系滿希望架,望仔大女大都系一個希望,只要心有希望生活就會好充實,再婚的確系唔利是,就算平時系幾咁好既朋友或同事都好 ...

伯爵府

恭喜妳!

伯爵府

原帖由 wayso 於 10-11-28 21:50 發表
嘩...你嗰d乜鬼朋友黎架,而家咩時世呀,仲會咁諗野嘅,要唔要都罷啦...

開呢個 topic 的樓主夠唔係路啦: 即日開post, 即日話嫁得.....

完全都唔比機會單親版的男士, 嘿!

moon_moon  車,比著我..我再婚(如果有咁既一日的話..hehe..好)個日先話你知添呀...! haha..  發表於 11-5-8 21:21
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜晒。。。。
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

恭喜晒! 祝生活美滿!
好正既正能量喔!
人在做,天在看!
>>小三<<

首頁

尾頁