自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公想排毒、用甚麼牌子好?????

如題、
本人老公越來越肥、 :-( :-( :-(
尤其是腰部大肚脯、
由02年34吋腰到現在將接近38吋 :cry: :cry:
在轉新工時、試過回覆34吋腰、但過了三個月又肥番 :tongue: :tongue: :tongue:
他身高有6尺、有飲啤酒、
但每天都是戶外勞動者和出好多汗、
但點解不會瘦小小呢
聽說:『排毒美顏寶』和『法國纖腰瘦』、
都可以減肚脯、前者賣$280後者賣$390都是一樽食一個月、連食三樽才見校,
請各位ma ma比小小意見我選擇買邊個好

和有甚麼其它良方、請指示我、或pm我、

【無言的感激 】

大宅

Re: 老公想排毒、用甚麼牌子好?????

吾該各位、比小小意見啦

大宅

大宅

啤酒肚好難減喎 , 除非唔再飲啤酒 ,
如果排毒 , 我試過排毒美顏寶 , 不過我之前唔係因有肚腩 ,
而係因我塊面生好多暗瘡 ,
食完一樽已經好好多 ,
但會肚 ,成日要去所 , 個肚會攪住痛 !

大宅

[quote]
Tsun~媽媽 寫道:

啤酒肚好難減

子爵府

排毒美x寶新出時我都有買,但一樽都未食晒已經停食,因朋友做美容呢行,佢聽到好多客意見係一停就打回原型~
事實係我已經唔跟佢份量食咁多,但兩日都可以有三次大便,停食唔夠三日個肚腩又慢慢出番嘞(我食量一樣咋),再後期睇到報紙講,唔係"西藥"先有瀉藥成份,中藥中亦可以有輕瀉作用,排毒美x寶亦榜上有名~~~
我自己覺得,食呢d輕則浪費幾百去買瀉藥,重則係長期依賴藥物會令腸胃有依賴性啊,,,
我老公都步入中年嘞,上年開始真係日日去跑步加sit up,咁就減到肥囉,而且身體都好左~有時唔係勞動就可以減到肥o架,因體力勞動加上容易肚餓呢~好似做運動咁都有分邊個動作減乜野部位la....
而家做gym咁平,有冇考慮吓呀?約三百蚊一個月咋,重好多野送,又唔洗預繳d咩費用,我家姐都join左呀,只可惜我老公返工時間唔夾,所以而家都只係繼續落街跑咋~諗諗丫~

大宅

cameo 寫道:
排毒美x寶新出時我都有買,但一樽都未食晒已經停食,因朋友做美容呢行,佢聽到好多客意見係一停就打回原型~
事實係我已經唔跟佢份量食咁多,但兩日都可以有三次大便,停食唔夠三日個肚腩又慢慢出番嘞(我食量一樣咋),再後期睇到報紙講,唔係"西藥"先有瀉藥成份,中藥中亦可以有輕瀉作用,排毒美x寶亦榜上有名~~~
我自己覺得,食呢d輕則浪費幾百去買瀉藥,重則係長期依賴藥物會令腸胃有依賴性啊,,,
我老公都步入中年嘞,上年開始真係日日去跑步加sit up,咁就減到肥囉,而且身體都好左~有時唔係勞動就可以減到肥o架,因體力勞動加上容易肚餓呢~好似做運動咁都有分邊個動作減乜野部位la....
而家做gym咁平,有冇考慮吓呀?約三百蚊一個月咋,重好多野送,又唔洗預繳d咩費用,我家姐都join左呀,只可惜我老公返工時間唔夾,所以而家都只係繼續落街跑咋~諗諗丫~

cameo:thank you,其實我老公日日返工、
都非常勞動
做到隻狗咁 :-( :-( :-( :-(
何來再有力氣玩gym呢!!!
佢食完飯不久、和囡囡玩玩下都可以睡了 :cry: :cry:

首頁

尾頁

跳至