潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

訂birkenstock

其實我自己本來都係搵pinpin幫我訂鞋架
但係而家自己又想再訂幾對, 所以我諗住試下自己訂呀
咁樣起碼唔駛"o徒"左pinpin的位
各位可以去番o個個網址, 我諗我大概會係16/7訂貨
請各靚媽咪於14/7前入錢給我
名額我想大概10對 (不連我自己)

大宅

2019新春慶豚圓

Re: 訂birkenstock

我想訂3對

子爵府

咁你講畀我知你要的model no. & size啦

其實我諗過架啦, 只要我地個數加埋夠8對或以上就得架啦
最多訂20對啦, 太多我驚會亂呀!!!!

子爵府

mirandalaw,
我想訂1對呀,遲 d 比個item no 妳.thx!!

子爵府

咁啦.. 總之見到model no. & size先計數啦....
因為如果個個都係話預我幾多對, 咁對其他靚媽唔係咁公平

珍珠宮

mirandalaw,
你同我訂既時間差不多~
如果到時你呢邊得幾對,不如一齊la!~
40對以上shipping平ar ma!~
keke~

子爵府

好呀!! 冇所謂呀
咁40對以上的shipping係點計呢??

洋房

Pin Pin,
你訂的話大約幾時有得

洋房

我想訂呀?
thx∼

大宅

我想訂 :

043743-37N

請告知如何付款.

謝謝.
Pretty Princess Petite Prince

男爵府

我想訂Gizeh white Birko-Flor 043731(size 38) - 1對

想知幾多錢? and 邊度交收?

唔該哂!!

複式洋房

Pin Pin & mirandalaw

你哋係咪join埋一齊呀??落order同邊個落呀??
預我3對,weekend試鞋,11/7講款&size

子爵府

李吳知道 寫道:
我想訂Gizeh white Birko-Flor 043731(size 38) - 1對

想知幾多錢? and 邊度交收?

唔該哂!!

OK 冇問題
但價錢方面, 就將你係website見度的價錢(usd) x8
就係價錢啦!!!
地鐵交收, 香港沿線, 如要九龍區要再傾傾啦!!!

子爵府

已收到
1) kkmama - 1 pair 140193 - 36N
2) 你唔知道 - 1 pair 043731 - 38
3) Bergamot - 1 pair 043743 - 37N

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

Mirandalaw,

I live in Kowloon ar!!!

Exchange in mongkok, ok or not???

Tks!

Christy

男爵府

Regular同Narrow有咩分別? Tks!

子爵府

咁到時或者約埋5-6個一齊係mk啦

christytsui 寫道:
Mirandalaw,

I live in Kowloon ar!!!

Exchange in mongkok, ok or not???

Tks!

Christy

子爵府

regular比較闊一d
narrow比較窄d

如係香港試鞋可以見到size隔離有隻腳板, 如係上色即係narrow, 而冇上色即係regular...

別墅

我想訂兩對呀, 唔該, 明天回覆款&size.

珍珠宮

我7月8會開topic訂~
你訂先la!~
都唔知點安排d野,唔知d人入錢比你定比我,又唔知交收點安排~
唔好意思!~

首頁
12345...7

尾頁

跳至