美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問九龍區邊到有水牛骨for刮痧賣?

各位靚媽咪,

有無人知道刮痧啲水牛骨响邊到有得賣!!? 請幫幫忙 !!!

洋房

Re: 請問九龍區邊到有水牛骨for刮痧賣?

請幫幫忙!! 無限感激!!!

大宅

花園街

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

花園街 邊到啊, thanks

小白兔 寫道:
花園街

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

我都唔知花園街邊樹啊~我都係聽另一位媽咪講ga~同埋之前去學刮痧,miss都話花園街有得賣呀~!!你地自己去搵搵啦~一定有,因為最近有媽咪去買過~

洋房

係油麻地"德興海味" 隔離有一檔賣呢d 野
MissQuestion 寫道:

各位靚媽咪,

有無人知道刮痧啲水牛骨响邊到有得賣!!? 請幫幫忙 !!!

活在當下

大宅

sure in fa yuen street i buy there near ""花墟""那part,is "街邊檔" is 阿叔看檔 !! No street number for you!!!!

洋房

Hi Naughtyboy,

請問貴唔貴呀 !? 唔知是真定假貨呢 !?

:lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至