產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人是找曾祥風醫生生bb?

有冇人是找曾祥風醫生生bb?我想問曾醫生開刀手勢好嗎?
傷口痛嗎?費用多少?

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇人是找曾祥風醫生生bb?

我03年10月由曾醫生幫我接生,我是順產,當時收費$7,000,傷口不痛,第二日已行得走得!

民房

我係04年7月搵佢接生(C.S.) 好似E生費收8仟晚黑9點幾做,第日下晝3點都已經落床喇

大宅

我係6月10日生完bb, 都係搵曾醫生, 佢手勢好好! 傷口唔庝, 費用9000 (開刀)

我家有2個寶貝

別墅

你地喺邊間醫院生, 出院全部幾多錢?住咗幾多日?

大宅

法國醫院, 住4日3nights, 共28000
我家有2個寶貝

大宅

醒目開學勳章

Hi cutiejasmine

請問你是開刀or 順產?? 因我也是找曾祥風醫生, 但現在還未决定開刀or 順產, 因BB仲未轉頭 (32 weeks lu).

Thanks

大宅

Hi BallMum,

我係開刀嫁!
我家有2個寶貝

民房

有冇人是找曾祥風醫生在浸會開刀生bb, 共幾多錢?

大宅

陪月勳章

曾醫生是位好醫生, 我都搵他接生, 我是順產的.

首頁

尾頁

跳至