自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

這是否 Calvin Klein 真貨?

這是否 Calvin Klein 真貨?

?-( ?-( ?-(

男爵府

畀面勳章

Re: 這是否 Calvin Klein 真貨?

睇邊度

大宅

我覺得唔似!

男爵府

?-( ?-( ?-( 唔識喎

子爵府

唔係囉

珍珠宮

2024年龍年勳章

chichiwing 寫道:
唔係囉

How do you identify it's real or not?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章

PaPa 寫道:
[quote]
chichiwing 寫道:
唔係囉

How do you identify it's real or not?[/quote]

Nobody knows!
:-|

子爵府

邊度買架?

大宅

唔識, 不過睇落唔似係真貨.

大宅

唔識分真定假

但我見屋企D Calvin Klein 衫既嘜頭全部列出產地(即made in XXX)同埋質料(例如100%cotton)時,都有幾種唔同文字囉。

首頁

尾頁

跳至