自由報料

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家會唔會申請?

複式洋房

知唔知續會有甚麼優惠呢??

原帖由 wcpcelia 於 10-11-30 08:30 發表
大家會唔會申請?

大宅

畀面勳章

我想問幾時申請呀 ?

同埋 我想問 "媽咪會" & "麥樂會" 有咩分別呀 ??

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 wcpcelia 於 10-11-30 08:30 發表
大家會唔會申請?

我會申請呀~
1/12開始喇!!

執仔之手 與仔偕老

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 phoebemama 於 10-11-30 09:23 發表
知唔知續會有甚麼優惠呢??

好似都係送多杯雪糕新地,或者apple pie

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

迎新禮物有一個水樽,漢堡包套餐,兒童節有雪糕或禮物一份

[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

雲母殿

回復 3# mic.mic 的帖子

個人覺得以前麥樂會係著數d,但上年起巳覺得無咁吸引,所以無再申請

公爵府

畀面勳章

你地會否二張咭都申請

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

之前都JOIN左媽咪會, 反正入會$30, 送免費美食COUPON, 又可以儲八達通積分, 依家麥樂會送水樽我又有用喎.

原帖由 christina 於 10-11-30 11:17 發表
你地會否二張咭都申請

雲母殿

我個人不會了...
除非佢送果d coupon真係啱用...否則佢d優惠,有時剪報紙的$5現金劵仲抵,又唔洗比$30...
原帖由 christina 於 10-11-30 11:17 發表
你地會否二張咭都申請

男爵府

如果第日開生日會,會唔會有優惠?

大宅

請問有無人看過水樽的質素好不好?
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

男爵府

下...已經可以續會..我今日拿拿聲先.
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我噚日續左會啦, CHECK水樽發現樽蓋有問題&樽身花左, 同經理講番, 佢地都換比我.

呢個水樽主要我自己用, 水樽底編號:7 (BPA FREE)

原帖由 Mrs.Yellow 於 10-12-2 12:27 發表
請問有無人看過水樽的質素好不好?

大宅

原帖由 bobbi 於 10-11-30 12:42 發表
如果第日開生日會,會唔會有優惠?

好似係送你10杯細汽水咁大把.
(其實個個去到都叫餐, 俾多杯汽水有鬼用?)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至