產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係擔心

我今日照完, bb有心跳,但bb隔離有一物體(圓圓地). 起初醫生照時也以為他是bb (但無心跳). 後來再用下體插入掃描,發現bb在另一位置,一切正常.

唉, 真係擔心圓圓地物體是what?
醫生話現皆段不太清楚, 要觀察 :-( :-( :-( :-(

別墅

Re: 真係擔心

咁幾時至知
不如睇多個醫生

大宅

這醫生有over15年經驗, 應該okay. 我怕睇多個, 又多一個講法, 仲煩. :-( :-(
babyj 寫道:

咁幾時至知
不如睇多個醫生

伯爵府

2021勳章 +3金熱血

找幾個醫生無壞. 起碼有多方意見.

我都曾有很多朋友有這種CASE, 通常BB惡哂, D其他野會自動消失, 所以唔好咁驚.

大宅

你的朋友也有same case. 她們是什麼
醫生睇完後也覺得奇怪, 因我第一次照時, 他說我的子宮正常, 好清. (我04年尾去家計會check, 醫生也說完全正常,十分適合懷孕.)

所以, 希望無事la. 因為該圓物體在南邊, bb在東邊.
:-(

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不如睇多個醫生
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2021勳章

esmehouse 寫道:
不如睇多個醫生
我都覺得有咁嘅需要 ?-( ?-(

大宅

有一位婦科醫生朋友看完照片後, 也認為現皆段不用擔心, 因bb有心跳. 唯有留待下星期checking 啦.

侯爵府

2021勳章

[size=medium]不用太擔心呀 冇事嘅 開開心心迎接bb出世la

伯爵府

2021勳章 +3金熱血

是良性瘤, 不是水泡.

但有了BB後, 良性瘤跟BB競爭, 通常BB都爭贏.

李敏有大女個陣都好似有架. 詳情你睇下佢D文章啦.

洋房

我諗吾洗擔心,我對上1次照都有個泡泡架,我吾為意,返屋企睇返張相都好擔心架,但我去聽講座,果個應該係營養囊黎架,我第2次去照就無左,但係就見到"池帶"喇~~~

大宅

多謝大家關心. 明天再見醫生呀, 好怕呀!
因為個不明物體是突然出現, 即照到bb後才發現. 真的希望是營養泡啦.

首頁

尾頁

跳至