使用意見

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

畀面勳章

登記咗

子爵府

畀面勳章

登記0左!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

搞掂~~

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都係咁話,邊有奶油要人提供10個e-mail,我都唔玩.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔玩啦 , 要出賣親戚朋友 , 我唔要呢個章了

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

男爵府

畀面勳章

登記0左!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

登記咗

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔比第三者wor,一個bk既已夠煩

搵笨,give up

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

睇清楚條款:

睇唔清楚?? ONLY睇呢點就夠! (Click圖放大)

BK唔係呢個活動嘅host, 資料都係經第三者公司發佈

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

已參加既祝好運

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我填左十個都話我...

(請填妥正確電郵地址)

我check過無數喎
順順利利 大吉大利       

大宅

好媽媽勳章

咁不如有空殼戶口嘅媽咪借埋俾我填
又冇話唔可以重覆

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

原帖由 小倩 於 10-11-30 19:16 發表
睇清楚條款:

BK唔係呢個活動嘅host, 資料都係經第三者公司 ...

親子王國乃是次活動之唯一主辦單位,資料經由親子王國送出,所收集之電郵及姓名只限是次賀卡發送之用。
您所提及之條款意指資料內文所述之服務及產品並非由親子王國提供,謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

原帖由 215702 於 10-11-30 18:30 發表
填晒10個電郵...將來係咪一定唔會收到任何bk收費宣傳先???

所收集之電郵及姓名只限是次賀卡發送之用,謝謝!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔玩啦 , 要出賣親戚朋友 , 我唔要呢個章了

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 小倩 於 10-11-30 19:16 發表
睇清楚條款:

BK唔係呢個活動嘅host, 資料都係經第三者公司 ...

搵笨.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

me too
原帖由 biancaho7 於 10-11-30 17:25 發表
妳地攞左未呀
我剛登記左喇

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 CaCaBB 於 10-11-30 20:21 發表
拎左啦!!!!!!幾時會變呀?

變"節"

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

首頁
12345...8

尾頁

跳至