跳至

首頁

尾頁

大宅

我依家4個幾月已經重咗10磅..

我依家4個幾月已經重咗10磅.. 你地呢?

大宅

Re: 我依家4個幾月已經重咗10磅..

我同你差唔多,重o左9磅 :-(

大宅

我重4..5 磅咋 ?-(
冇有問題架?????????????????

大宅

好媽媽勳章

我都重左9lbs.

複式洋房

我唔敢上磅 :-(
我一定肥左好多
厘兩個星期好似已經成日唔夠飽
多多指教: http://blog.yahoo.com/jacobnjoelle/

大宅

pocket 寫道:
我重4..5 磅咋 ?-(
冇有問題架?????????????????

唔洗擔心...我啱啱上磅都係重咗4-5磅...如果本身唔係易肥的人...初期或成個懷孕過程都唔會重得好緊要. 因為只會重個胎...好少重我地.

別墅

Re: 我依家4個幾月已經重

我都係4個月, 重左大約5磅.

別墅

原來我是重得最少, 2磅.

複式洋房

尋日磅已經重左十幾磅啦
多多指教: http://blog.yahoo.com/jacobnjoelle/

伯爵府

我都只係重左3磅, 好少
仲要胃口唔多好tim呀!都唔知點算

男爵府

ballmui 寫道:
我依家4個幾月已經重咗10磅.. 你地呢?

Hey!

I'm now 19weeks my Day 1 was 54.5kg and now is 55.3kg. The nurses said that I have a good control of my weight. Actually, I'm not insist to control my weight. but during the first 3 months, i was not willing to eat... and now is much more better.

Bearso

Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

我重了2磅嗻 :-( :-(

男爵府

貢獻勳章

尋日磅已經重左十磅啦 (剛4個月),姑娘話正常

複式洋房

我17週

民房

Bearso,

Hi, my case is quite similar to you. I was 118 pds on Day 1 and now I'm 122 pds. I'm already 18 weeks and only increase 4 pds. I haven't control my diet but I think too much increase is not good!

大宅

我而家四個半月,重o左都有成8-9磅 (但我冇特別食得多)
不過真係唔知去晒邊,因為我個人都冇肥過

別墅

最近體重升得好快, 由15w的99磅到18w的105磅, 有d擔心重得太快太多, 但我都是正常3餐, 無特別食多, 而且手腳都無肥, 唔通重晒落阿b處? 下星期去廣華問下醫生先.

男爵府

我無嘔, 頭個四個月一d都無重, 有d擔心, 點知17週到現在22週, 重了9磅, 所以唔駛驚, 要重起上黎, 好快, 我都絕對無話大食或禁食, 係正常intake., 不過初時飲唔到奶, 之後才飲到, 就肥lu.

agnes_ng 寫道:
Bearso,

Hi, my case is quite similar to you. I was 118 pds on Day 1 and now I'm 122 pds. I'm already 18 weeks and only increase 4 pds. I haven't control my diet but I think too much increase is not good!

首頁

尾頁

跳至