跳至

禁止訪問

睛靈勳章

走佬袋要幾大個??? O_+

別墅

Re: 走佬袋要幾大個??? O_+

I feel the same.

大宅

我係04年9月媽咪, 我路過即...不過想有d野分享...

若你去公立醫院生, 你最好分兩袋! 一袋係你自己入醫要用既野, 例如m巾果d, 至於bb既野, 可以係bb出世, 先叫屋企人拎黎.....因為公立醫院你係會轉床位, 到你生時仲要執咁多野....拎咁多野...係應付唔到既...

以上係我既經驗, 希望幫到你地

複式洋房

我就用左個小形拖"kep" 可以帶上飛機o個種, 但只放左我自己d用品, BB用品我另外放一袋到時叫老公拎去醫院

子爵府

hybb 寫道:
我係04年9月媽咪, 我路過即...不過想有d野分享...

若你去公立醫院生, 你最好分兩袋! 一袋係你自己入醫要用既野, 例如m巾果d, 至於bb既野, 可以係bb出世, 先叫屋企人拎黎.....因為公立醫院你係會轉床位, 到你生時仲要執咁多野....拎咁多野...係應付唔到既...

以上係我既經驗, 希望幫到你地

好多謝你既意見..但我想問點解要換床位既 @@??
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

跳至