心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

心痛

我是一個已婚婦,兩年前認識一位男士,我們很投契,很好

但我和他說我結左婚,他就慢慢蔬遠我,我當然知道他不想

破壞我的家庭,蹤使吾捨得也感無奈!我們雖然無見面,

但有時會send e-mail問侯對方,但昨天他向我說有癌病

原來由3月開始發現,也很嚴重,我很傷心,致電給他問侯

但他沒有接我電話,我寫e-mail給他要去探他,他也设有覆

我,難道吾可以做朋友嗎?我.........應該點做?

大宅

Re: 心痛

佢唔想見你....但你可以繼續用email問候以表關心咪得囉....如果佢有絕症....除非佢非常喜歡你,如果唔係....佢已經好心煩...好懊惱..好沮喪....你就讓佢安靜咁休養.......吧﹗

但你仍愛你丈夫嗎? 他知道有這麼一個人嗎?你可以也問問你丈夫的意見....
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

民房

我知他很煩,但我怕以後吾可以再見他,今日吾知聽日事,

出於一個朋友的關心吾可以嗎?

丈夫吾知........他會呷醋

大宅

可能佢唔想俾你見到佢個病樣, 想留番個美好回憶俾大家呢 :cry:

大宅

亦有可能是騙你,佢才想跟
你分手至真.

禁止訪問

民房

好開心,佢肯見我,我想送份禮物鼓勵他,可否給我意

見!

民房

好開心,佢肯見我,我想送份禮物鼓勵他,可否給我意

見!他是一個很有學識,有教養的人(30+怎會做這些無

聊事騙人)!

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

yes, u just show your concern is enough, no need to buy things at this moment.

男爵府

唔洗送啦...佢見到你已經夠啦...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

無謂送禮物啦...朋友一份關心一點關懷已經足夠...

侯爵府

just visit him is enough.
:-D :-D :-D :-D

伯爵府

買些靈芝袍子什麼的,
盡最後的心意,
我老公的表哥臨終前我們都買給他,
算是一點心意,一點希望
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

民房

我有想過買靈芝但好似吾知點!我想買水晶

首頁

尾頁

跳至
熱門主題